Press "Enter" to skip to content

Previziuni numerologice pentru februarie 2022 cu Mihai Voropchievici. Trei vești mari!

Previziuni numerologice pentru luna februarie 2022. Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici, a vorbit despre cele mai importante evenimente din a doua lună a anului. Sunt vizate toate cele 12 semne zodiacale.

Previziuni numerologice februarie 2022 – Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a dezvăluit pentru Spectacola, cum va fi luna februarie din punct de vedere numerologic. Urmează schimbări majore, spune specialistul, și o perioadă foarte bună pentru procreere. Numerologul ne sfătuiește să nu fim supărăcioși pentru că sunt șanse să nu primim niciun cadou în martie.

E luna a 2-a, cea mai scurtă luna, în care fiecare zi se regăsește de cel puțin 4 ori în afară de anii bisecți. Deci avem 4 zile de luni, 4 de marți, și până duminică câte 4. Asta înseamnă o paritate completă, vrei să-ți ajuți colegii, să nu-i superi că dacă îi superi se supără și ei pe tine. Deci o lună de armonie sau dizarmonie, a dezvăluit Mihai Voropchievici.

De asemenea, specialistul în Numerologie atrage atenția asupra faptului că luna februarie este marcată de neprevăzut care constă, mai ales, în conflicte pe partea negativă, așa că aveți grijă cum vă lăsați pradă tentațiilor.

Luna februarie – o lună de procreere

Pe de altă parte Mihai Voropchievici aduce și vești bune despre a doua lună din an. El spune că este foarte bună pentru procreere, deci va fi marcată de afecțiune și dragoste. Cu alte cuvinte, pentru cei care își doresc să-și mărească familia, astrele sunt de partea lor și îi vor ajuta să-și îndeplinească visul.

Specialistul în Numerologie a mai spus că luna februarie 2022 este o lună a alternanțelor, astfel încât ar trebui să ne așteptăm la tot felul de schimbări.

Acestea sunt cele mai importante previziuni astrologice ale lunii februarie 2022 care vizează toate cele 12 semne zodiacale. Cu ajutorul semnelor sfaturilor primite din partea specialistului, fiecare nativ își va putea ajusta comportamentul pentru a se bucura de evenimente pozitive și de tot ceea ce oferă mai bună această lună.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page