Press "Enter" to skip to content

Previziuni despre război, cu astrologul Mariana Cojocaru: “vor exista trepte”. Ce urmează în România

Astrologul Marian Cojocaru a făcut previziuni despre război și despre soarta liderului de la Kremlin. Specialistul a dezvăluit că există un ciclu karmic care are legătură cu cifra trei, iar ce se întâmplă acum este un conflict într-un an al revoltelor mari.

Mariana Cojocaru, despre război: trei săptămâni, trei luni, sau trei ani

Specialistul în Astrologie a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre ce se va întâmpla în acest an, marcat de conflictul de la granițele țării noastre. Mariana Cojocaru este de părere că 2022 este anul marilor revolte și că acest conflict trebuie gestionat foarte bine, mai ales la nivel diplomatic.

Am făcut analize pe astrogramele liderilor mari ai lumii și acolo spuneam că este o răfuială karmică, o răfuială de vieți între titanii lumii. Toți au axa karmică în pești și în Fecioară. A început în pești? A început în Pești!, a declarat Mariana Cojocaru, la Prima TV.

Aceasta a declarat că vor exista niște trepte, marcaje care vin pe anumite cicluri karmice în relație cu 3. Acest conflict se poate întinde la trei săptămâni (ceea ce s-a și întâmplat, trei luni sau trei ani).

Ce spune astrograma liderului de la Kremlin

Mariana Cojocaru a dat informații cu privire la astrograma lui Putin despre care a spus că va fi implicat în niște negocieri care nu vor fi neapărat la vedere, despre care să știe toată lumea. Astrologul este de părere că există persoane care au influență asupra lui Putin, oameni al căror mesaj contează pentru el, iar una dintre aceste persoane este Papa de la Roma.

Există persoane care știu să discute și să negocieze cu el, chiar mesajul lui Papa Francisc, care are o greutate aparte, este foarte important. Există niște oameni pe planeta asta care pot face acest lucru și există persoane, pe care noi nu le vedem, când spuneam de planeta secretelor, care la fel, pot negocia, a spus Mariana Cojocaru.

Previziuni despre România. În ceea ce privește țara noastră, astrologul a spus că este foarte important modul în care vor comunica autoritățile statului român în această perioadă. Potrivit spuselor Marianei Cojocaru, cu cât vor fi aceștia mai isteți, mai orientați și mai diplomați, nouă ne va fi mai bine ca popor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page