Press "Enter" to skip to content

Prețul pentru trei mici și un suc la Târgul de Crăciun din Capitală, o mică avere! Cât a plătit un tânăr bucureștean pentru câteva înghițituri: ”Făceam 3 grătare cu banii ăia”

Târgul de Crăciun din Capitală a strâns o sumedenie de români la un loc, dar și în mediul online, asta după ce un tânăr a postat un videoclip în care este șocant din cauza prețurilor colosale.

Pe lângă atmosfera de Crăciun și strigătele copiilor voioși, la Târgul de Crăciun din Capitală, găsești de toate. De la cele mai delicioase preparate din carne, până la dulciuri cât cuprinde.

Însă, pe lângă acestea, găsești și prețuri care îți strică dispoziția în adevăratul sens. Mulți români se plâng de prețurile ridicate de cel mai mare târg din București, organizat în Sectorul 3.

Un tânăr le-a arătat tuturor pe platforma TikTok pe ce produse a cheltuit aproape 100 de lei. Videoclipul a devenit viral și a intrat în atenția internauților foarte repede.

Un tânăr, vedetă pe TikTok, i-a luat pe toți prin surprindere după ce s-a dus la cel mai mare târg de Crăciun din București, organizat în hala Laminorul Sectorul 3, și a filmat ce a mâncat după o scurtă vizită.

A cheltuit 92 de lei, o sumă mare pentru tot ce a ales să mănânce.

Și-a cumpărat de acești bani o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Mulți au rămas șocați atunci când au văzut ce prețuri ridicate sunt la acest târg de Crăciun, iar valul de comentarii nu a întârziat să apară.

”Șmecheria se plătește”

Desigur, există și persoane care spun că prețul este unul corect, ținând cont de sumele imense pe care le-ar scoate din buzunar cei care vor să închirieze un stand la acest târg de Crăciun.

Tocmai din acest motiv, comercianții ar pune prețuri ridicate la produsele pe care le scot la vânzare. În ciuda acestui aspect, unii români sunt de părere că sunt prea mulți bani pentru portofelele lor.

„Organizatorii au cerut de la 10.000 de euro în sus pentru un stand acolo, deci prețurile mari vin de la sine”, este un comentariu al unui internaut, la postarea respectivă.

„Făceam 3 grătare cu banii ăia”, a fost un comentariu.

„Dacă-ți luai și un gogoșar umplut cu varză dădeai 150 de lei”, a scris altcineva în secțiunea de comentarii de pe TikTok.

„Mult, dar ce vrei, șmecheria se plătește”, a fost alt comentariu.

„Cu 30 de lei mergeai la profi și îți rămânea și rest”, a scris alt internaut.

„Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, este de părere altă persoană.

@thatandu #oguritamica #food #romania #mancare #mancaciosul ♬ sunet original – Andu

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page