Press "Enter" to skip to content

Preot sfâșiat de durere. Soția sa, Mihaela Valentina s-a stins din viață la doar 22 de ani: „Te voi iubi veșnic, scumpa mea”

Durere fără margini în familia unui preot din Arad după ce soția sa a pierdut lupta cu coronavirusul, la doar 22 de ani.

Mihaela Valentina, soţia părintelui din Rădeşti, era intubată de aproape o lună de zile. Preoteasa fusese transferată în Ungaria, însă nu a mai avut puterea să lupte cu virusul.

Comunitatea din localitatea arădeană este în stare de şoc. Absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, Mihaela era căsătorită de doi ani cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești din județul Arad, scrie specialarad.ro.

Te voi iubi veşnisc, scumpa mea

La aflarea veştii că şi-a pierdut partenera de viaţă, părintele Dan Găiţă a scris un mesaj emoţionant: „Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic, scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!

Şi primarul comunei Târnova, de unde era Mihaela originară, a transmis un mesaj emoţionant: „Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page