Press "Enter" to skip to content

Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă: „Vestea cutremurătoare a venit ca un fulger si ne-a marcat pe toți”

Este doliu la Poliţia de Frontieră din Carei. Agentul șef Adrian Crețu Deac a fost găsit mort în propria locuinţă. Vestea i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut.

Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă. Potrivit primelor informaţii Adrian Crețu Deac ar fi avut probleme cu inima, în trecut suferind chiar şi o intervenţie chirurgicală.

Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă

Adrian Creţu Deac a murit în urma unui stop cardio-respirator. Toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea cutremurătoare. Colegii poliţistului au transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

”Cu deosebită tristețe vă anunțăm plecarea prematură la cele veșnice a colegului nostru agent șef principal Deac Crețu Adrian din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, Sectorul Poliției de Frontieră Carei. Vestea cutremurătoare a venit ca un fulger si ne-a marcat pe toți cei care l-am cunoscut. Am pierdut un coleg extraordinar, un suflet bun, profesionist și un om dedicat profesiei de polițist. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special”, este mesajul colegilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page