Press "Enter" to skip to content

Paula Suarez, show incendiar la plajă, într-un costum de baie minuscul. Paparazzi au pozat-o din toate unghiurile

Paula Suarez, bruneta focoasă cu forme sexy, și-a etalat silueta fără cusur la plajă, într-un costum de baie minuscul.

Paula a uitat de inhibiții și s-a lăsat pozată din toate unghiurile, arătând că este extrem de încrezătoare când vine vorba de fizicul ei. Tânăra este fosta iubită a celebrului fotbalist Ronanldo.

Paula Suarez, pictorial incendiar pe plajă

Tânăra a făcut furori pe plajă, purtând o pereche de bikini minusculă, de culoare neagră și un sutien de aceeași culoare car ei-a pus în valoare bustul amplu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Suarez (@paulasuarezg)

Modelul cu un trup extrem de sexy și-a etalat formele într-un pictorial provocator. Femeia în vârstă de 28 ani nu avea cum să treacă neobservată când s-a expus la soare pentru o zi relaxantă. Posteriorul ei a atras atenția tuturor, întorcând privirile tuturor pe plajă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Suarez (@paulasuarezg)

Frumoasă brunetă cu forme perfecte, pe care orice femeie și le-ar dori, a scris în CV-ul ei că este model încă de la vârsta de 15 ani. De asemenea, ea a mai adăugat că e „o activistă pentru demnitatea și respectul femeilor în lumea modellingului și o militantă pentru bunăstarea animalelor”, potrivit CaTine.ro.

În 2016 presa a speculat că modelul este noua iubită a lui Cristiano Ronaldo. Atunci când fanii i-au trimis multe mesaje pe rețelele sociale să o întrebe dacă zvonurile sunt adevărate, aceasta a refuzat să răspundă. La scurt timp, surse ale tabloidelor au povestit că a fost vorba doar de o aventură de o noapte între celebrul fotbalist și superbul model.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page