Press "Enter" to skip to content

Olga Originala vrea să se mărite cu Irinel Columbeanu. Celebrul ei frate a făcut anunţul: „Îi dăm o cameră în casa mare, mâncare, băutură, avem grijă de el” VIDEO

Irinel Columbeanu trece prin momente dificile. Fostul milionar de la Izvorani a rămas singur și de mai bine de două săptămâni locuiește într-un azil, unde este ţinut gratis de patronul stabilimentului, care îi este prieten. Salvarea sa ar putea veni însă de la sora unul celebru personaj monden de la noi, care vrea să-l ia de bărbat.

Olga Originala vrea să se mărite cu Irinel Columbeanu. Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia, a pus ochii pe bărbatul care altădată făcea furori în lumea mondenă, datorită relaţiilor sale cu femei frumoase şi celebre precum Romaniţa Iovan, Anna Lesko şi Monica Gabor. Acum, Olga Originala vrea îl ia pe Irinel Columbeanu de la azil și să îl aducă la Strehaia, unde a pregătit deja tot ce este nevoie pentru ca lucrurile să meargă ca pe roate.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil. O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare, băutură, avem grijă de el. Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor”, a spus Leo de la Strehaia într-un live pe TikTok.

„Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia. Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi. Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a mai spus Leo de la Strehaia.

@leodelastrehaiaoficial♬ sunet original – Leo de la Strehaia

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page