Press "Enter" to skip to content

O tânără a căzut de la etaj în timpul unui partide de amor cu prietenul ei. „Era deja pe plafonul mașinii”

Clipe de groază pentru un cuplu din Taiwan! În timpul unei partide de amor cu iubitul ei, o tânără a căzut de la etaj și a ajuns pe plafonul unei mașini. Din fericire, aceasta s-a ales doar cu câteva răni superficiale, nimic grav care să necesite îngrijiri medicale. Cum s-a întâmplat acest incident.

  • O tânără a căzut de la etaj în timpul unui moment intim
  • A ajuns pe plafonul unei mașini

Un cuplu dornic să alunge monotonia din cuplu și să se bucure de un moment intim ca în filme, au decis să se iubească în balcon, fără a-și imagina vreodată incidentul la care au fost supuși la scurt timp.

O tânără a căzut de la etaj în timpul unui partide de amor cu prietenul ei

Dorinici de experiențe noi, un cuplu din Taiwan, au decis să pună în practică tot ceea ce le-a trecut prin minte. Fără a mai ezita vreo secundă, cei doi îndrăgostiți au ales să întrețină o partidă de amor chiar în balcon.

Fiindcă se aflau într-un spațiu unde puteau fi văzuți ușor de către oameni, aceștia aua les să nu se dezbrace de tot, astfel în momentul în care a căzut tânăra era semi-dezbrăcată. Doar o secundă de neatenție a fost suficientă pentru ca partenera bărbatului să cadă de la etaj.

A ajuns pe plafonul unei mașini

Imaginile au fost surprinse în Taipei cu ajutorul unei camere de supraveghere, astfel femeia a căzut direct pe plafonul unei mașini, pe care a avariat-o. Speriat de ceea ce s-a întâmplat, partenerul tinerei a coborât în gramă la ea, pentru a o ajuta, dar și să o îmbărbăteze cu un sărut.

În aceste momente, propietarul mașinii pe care tânăra a căzut, cere despăgubiri considerabile, pe care cei doi sunt nevoiți să le plătească pentru a nu ajunge pe mâna autorităților.

”Mă duceam spre casă când s-a întâmplat. Nu am văzut-o căzând, dar am auzit o lovitură puternică, iar ea era deja pe plafonul mașinii. Un bărbat a venit și a ajutat-o”, a spus un martor ocular.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page