Press "Enter" to skip to content

O româncă a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie la o cascadă din Thailanda

O româncă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie pe o cascadă din Thailanda. Tânăra ar fi alunecat și s-ar fi lovit cu capul de niște stânci de la baza cascadei.

Tânăra era în vacanță împreună cu un prieten pe insula Koh Samui și a vrut să-ți facă un selfie la cascada Na Muang când a alunecat și a căzut în gol, informează  Bangkok Post.

Tânăra s-a lovit puternic la cap

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Potrivit primarului districtului Koh Samui, mai multe echipe de salvatori au fost trimise la fața locului. Din păcate, medicii au constatat că tânăra decedase în urma căzăturii. Se pare că avea răni grave în zona capului. 

Prietenul ei le-a spus salvatorilor că ea făcea o fotografie pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei, a alunecat și a căzut lovindu-se cu capul de o stâncă de la al doilea nivel. Trupul ei a fost dus la Spitalul Koh Samui pentru o examinare post-mortem. 

Turista avea cetățenie română, dar locuia în Austria. Era de câteva zile în vacanță în Thailanda.

Aceeași cascadă, același sfârșit tragic

Se pare că această tragedie nu e singura de acest tip.

Pe 14 noiembrie 2019, Bastien Palmier, un turist francez de 30 de ani, a murit căzând la aceeași cascadă, în timp ce încerca să facă același lucru: un selfie.

În zonă există mai multe panouri care îi avertizează pe oameni cu privire la pericolele existente, spune presa thailandeză.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page