Press "Enter" to skip to content

O mireasă și-a părăsit soțul la petrecerea de nuntă după ce acesta a făcut o glumă nesărată

Când plănuiești o petrecere de nuntă, este important să te asiguri că ești pe aceeași lungime de undă cu partenera sau partenerul tău. Desigur, vor fi multe decizii importante de luat, cum ar fi dacă vă scrieți propriile jurăminte sau dacă vă invitați familia extinsă. Dar dacă nu înțelegi cum trebuie procedat, lucrurile pot merge foarte prost.

Un mire ar fi trebuit să învețe această lecție înainte de a-i aruca cu tort în față proaspetei soții, determinând-o pe aceasta să plece supărată de la petrecere.

Mireasa și-a implorat soțul să nu meargă până la capăt cu farsa și chiar îl avertizase dinainte că va pune capăt relației lor din cauza unui astfel de comportament, potrivit Mirror.co.uk.

Prin urmare, vă puteți imagina groaza miresei când soțul chiar i-a aruncat cu tort pe față în ziua Z!

Femeia de 27 de ani a povestit pe rețeaua de socializare Reddit, că are o relație de 3 ani cu soțul ei, acesta având 29 de ani.
„În cei 3 ani nu l-am cunoscut niciodată ca fiind egoist, s-a dovedit uneori imatur. Problema a apărut când acele videoclipuri stupide de aruncat prăjiturile în fața partenerilor au devenit populare și soțul meu a crezut că sunt amuzante.

Mie nu mi s-au părut niciodată așa și el știe asta, dar a continuat să-mi arate mereu filmulețe cu biete soții ale căror zile speciale au fost distruse de soți pentru niște râsete ieftine”, a scris ea.

Traumele miresei legate de prăjitura aruncată în față

Mireasa a explicat, de asemenea, că are o „istorie cu prăjiturile aruncate în față” – lucru despre care spune că partenerul ei era conștient.

„Familia mea face chestia asta. Îmi amintesc că de ziua mea, la 17 ani, am rugat-o pe mama să nu o facă. Ea a promis și am avut încredere în ea. Mi-am făcut părul și machiajul frumos și tocmai când suflam în lumânări, mama mi-a împins capul în tort. Una dintre dintre decorațiunile de pe tort a sfârșit prin a mă tăia la frunte. Nu a fost nevoie să merg la spital, dar am sângerat substanțial. Ziua mea de naștere a fost distrusă și apoi n-am mai ieșit camera mea. Mama încă mă numește răsfățată pentru asta”, a povestit mireasa.

„I-am spus că-l voi părăsi”

Având în vedere experiența din trecut, femeia i-a spus clar ce crede soțului ei. „I-am spus că dacă îmi face vreodată așa ceva, îl voi părăsi. A început să râdă, dar vorbeam serios. Deși el nu mă lua în serios”, și-a amintit ea.

În ziua cea mare totul a mers perfect până la momentul tăierii tortului. Mireasa a explicat: „Totul era perfect, eu eram fericită, el era fericit. Eram entuziasmați. M-am simțit ca o prințesă în rochia mea alba și cu un machiaj perfect. Toate sunt foarte scumpe, țin să menționez asta.”

„Ajungem la partea cu tăierea tortului și, în timp ce mă întorc către el, el ridică o bucată uriașă din tortul nostru de nuntă și mi-o sparge pe toată fața. Totul părea să meargă cu încetinitorul pentru câteva momente. El râde de mine, și apoi îmi spune „ar trebui să-ți vezi fața” și continuă să râdă”, a mai povestit mireasa.

Tortul miresei, motiv de divorț!

Tortul miresei, motiv de divorț
Îngrozită, mireasa a decis să plece de la petrecerea de nuntă, ignorându-și soțul și invitații care au încercat s-o convingă să rămână.

„Am condus până la apartamentul nostru și mi-am împachetat cele mai multe lucruri și m-am dus să stau la un hotel. În prezent stau în casa unei prietene. Și familia mea și familia lui m-au năucit cu telefoanele zile la rând. Spun că e o copilărie, iar soțul meu este un bărbat bun și a fost doar o glumă”, a continuat femeia.

„Soțul meu m-a sunat și el rugându-mă să vin acasă să vorbim, că îi pare rău și nu credea că voi deveni atât de „emoțională”.

„Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră și m-a făcut de rușine în fața tuturor pentru o farsă pe care știa că o urăsc”, s-a plâns fosta mireasă.

În încheierea postării, mireasa a scris: „Mi-a stricat machiajul, părul și partea superioară a rochiei. Tortul a ajuns peste tot. Deși încă îl iubesc, mă întreb dacă într-adevăr am fost prea dură cu el. Asta pare să fie părerea tuturor”.

Utilizatorii Reddit, pe de altă parte, au susținut reacția miresei și mulți au îndemnat-o să pună capăt relației.

O persoană a scris: „Aceasta este o imagine asupra restului căsniciei tale. A ignorat complet ceea ce i-ai spus în mod special să nu facă”.

Un alt utilizator a adăugat: „Cred că asemenea cascadorii și copilării trebuie să ducă la anularea relației, așa aș proceda și eu”.

Imagini cu situații asemănătoare:

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page