Press "Enter" to skip to content

O fostă vedetă Pro TV, implicată într-un accident grav. Ce a salvat-o: „Puteam să îmi pierd viaţa în urmă cu două ore”

O fostă vedetă Pro TV a fost implicată într-un grav accident rutier. Un gest salvator a făcut diferența între viață și moarte. Imagini teribile cu autoturismul avariat în urma impactului.

O fostă vedetă Pro TV, implicată într-un accident grav

A primit o a doua șansă la viață! În urmă cu puțin timp, o fostă vedetă Pro TV a dezvăluit că joi, 11 mai 2023, a fost implicată într-un grav accident de circulație. Femeia a spus că a fost salvată de un gest banal, dar pe care, din păcate, foarte mulți șoferi și pasageri îl uită sau îl omit: purtarea centurii de siguranță.

Aida Parascan a publicat un mesaj emoționant pe o platformă de social media, atașând și două fotografii în care apare un autoturism avariat grav, aruncat pe un câmp de lângă șosea.

„Acum 2 ore as fi putut sa mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viata!

Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvata mare parte din munca mea iar Duminica deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atat timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!”

„Mi-am deschis cabinet de terapie”

Aida Parascan a cunoscut celebritatea odată cu participarea la show-ul culinar „Masterchef”, pe care l-a și câștigat. Aproape un deceniu mai târziu, viața ei este complet schimbată.

Într-un interviu oferit în exclusivitate redacției Ego.ro, fosta vedetă Pro TV a dezvăluit că a renunțat la gătit și a deschis un cabinet de terapie Reiki.

„Mi-am deschis cabinet de terapie. Eu practic de 10 ani Reiki și radiestezie, am toate inițierile Reiki și sunt luate de la Ovidiu Dragoș Argeșanu. În ultimul an au tot venit către mine oameni care mi-au cerut ajutorul și cu care încă lucrez.

Și din vorbă în vorbă au ajuns la mine. Este o metodă de autovindecare japoneză. Care ajută la autovindecare. Bolile sunt psihosomatice. Și din mental o boală care nu e tratată ajunge să ne îmbolnăvească și fizic.

Atunci când boala devine fizică e clar că omul nu a făcut nimic să înțeleagă situația și să se schimbe. Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”, ne-a declarat Aida, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page