Press "Enter" to skip to content

O femeie din Anina, judeţul Caraş-Severin, s-a săturat să-şi aştepte soţul să vină acasă, aşa că s-a dus la sala de jocuri, unde ştia că merge zilnic şi sparge banii la „păcănele”. În momentul în care a intrat pe uşă, a avut un şoc

O femeie din orașul Anina, din județul Caraș Severin, s-a dus într-o sală de jocuri pentru a își ruga soțul să vină acasă și a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta.

Bărbatul, nervos că a fost deranjat, a luat-o la bătaie cu primul scaun pe care l-a găsit la îndemnă. De același comportament au avut parte și cei care au încercat să oprească conflictul.

Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care soţia a intrat pe uşa sălii.

A fost oprit de abia după venirea poliției

Femeia a scăpat de ploaia de lovituri cu scaunul abia când la faţa locului a ajuns primul agent de poliţie, potrivit Vocea Timişului.

Așa cum se poate observa și în imagini, nimeni din interiorul sălii nu poartă mască de protecţie, deși se află într-un spațiu public închis, în care purtarea măştii este obligatorie.

Mai mult, respectiva sală de jocuri este situată la nici 50 m de casa primarului, mai scrie sursa citată.

Agresorul este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru acuzaţiile de scandal în loc public și agresiune.

More from Fără categorieMore posts in Fără categorie »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.