Press "Enter" to skip to content

O femeie de 91 de ani din Alba Iulia a devenit virală după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță

Într-o lume în care recunoștința este o virtute tot mai rar întâlnite, o femeie în vârstă de 91 de ani ne oferă una dintre cele mai de preț lecții de viață.

Despre cum să spui mulțumesc și respectul pe care trebuie să-l arăți celor din jur.

Mesajul viral transmis de o femeie de 91 de ani din Alba Iulia

Povestea de față, relatată de ziarul local Unirea, este despre pățania unei bunicuțe de 91 de ani din Alba Iulia.

Potrivit nepoatei acesteia, totul a început cu o căzătură în casă, în urma căreia bătrâna s-a lovit destul de grav la șold. În câteva minute, ambulanța sosită la fața locului a transportat-o la spital pe femeie. Operată în regim de urgență, bunicuța a fost externată după câteva zile și a plecat acasă cu un șold nou.

Ea a ţinut neapărat să le transmită medicilor care au îngrijit-o un mesaj de mulţumire și a făcut asta prin intermediul nepoatei sale.

„Respect și gratitudine domnului doctor Artur Martin! Mulțumiri și felicitări Secției de Ortopedie și Traumatologie: medici, asistente infirmiere, brancardieri. Vă iubim”, este mesajul bătrânei.

Totodată, ea și-a exprimat recunoștința și față de personalul de pe ambulanță, spunând că au venit în 10 minute de la primirea apelului și au fost niște „profesioniști desăvârșiți”.

O femeie de 85 de ani rătăcită în pădure, salvată de operatorul care a sunat-o cu o ofertă la abonament

Operatorul unui call center a format în mod aleatoriu un număr de telefon pentru a prezenta o ofertă comercială și a dat peste o femeie care avea nevoie de ajutor. Bărbatul a sunat la 112 și femeia a fost salvată de polițiști.

Incidentul s-a produs în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, operatorul unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte privind achiziționarea unor servicii de telefonie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page