Press "Enter" to skip to content

O celebră influenceriţă a murit subit în timp ce monta decoraţiuni de Crăciun. „Să te odihnești în brațele Domnului!”

Vanessa Vieira Mancini, o influenceriţă de 41 de ani din Manaus, Brazilia, a suferit un atac de cord în timp ce își decora casa pentru Crăciun.

O influenceriţă în vârstă de 41 de ani a murit în mod subit în timp ce monta decorațiuni de Crăciun. Aceasta s-a prăbușit la pământ și a fost găsită de echipele de salvatori care au intervenit la caz.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului și au constatat decesul femeii. Familia ei a confirmat vestea tragică.

„Influencerul Vanessa Mancini a decedat în urma unui atac de cord masiv. Ea se afla acasă cu părinții ei și a fost asistată de paramedici, dar nu răspundea. Vanessa avea 41 de ani și era cunoscută pentru fericirea și buna ei dispoziție. Familia cere respect în aceste momente de doliu”, este mesajul transmis de familia ei, conform Mirror.

Paginile de socializare ale Vanessei, influenceriţă care avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, au fost bombardate de mesaje de condoleanțe.

„Vanessa a fost o persoană foarte fericită. Cu mare regret, deplâng dispariția dragei mele prietene Vanessa Mancini, în vârstă de 41 de ani. Vanessa era bine cunoscută pentru simțul umorului și bucuria contagioasă și, cu siguranță, ne va lipsi foarte mult. Transmit cele mai profunde condoleanțe tuturor prietenilor și familiei ei, care deplâng această pierdere ireparabilă”, a transmis prietenul Vanessei, guvernatorul statului Acre, Gladson Cameli.

Una dintre prietenele Vanessei, Olivia Calherios, și-a exprimat, de asemenea tristețea: „Tocmai ne-am văzut și nu știam…Cum te-aș fi copleșit cu sărutări și îmbrățișări și l-aș fi rugat pe Dumnezeu în fiecare zi să te lase aici, printre noi”.

Ultima postare de pe Instagram a influenceriței este o fotografie cu animalul ei de companie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ✨🧿✨ (@vanessamancini)

Fanii de pe Instagram ai Vanessei s-au grăbit să-și transmită condoleanțe. Ultima ei postare a fost o fotografie drăguță animată a câinelui ei Tobias, la cea de-a 17-a aniversare, postată pe 28 iulie. Un utilizator a scris: „Întotdeauna îmi voi aminti de tine cu bucuria ta unică! Odihneşte-te în pace!”

Un omagiu de la o persoană spunea: „Nu te voi uita niciodată! Sunt uluit…Dar mă voi ruga foarte mult ca să fii mângâiată, să te odihnești în brațele Domnului. Îți mulțumesc că ai fost atât de bună cu mine… că nu m-ai tratat niciodată rău sau cu dispreț. Ai fost mereu diferită, dulce, specială… Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Fie ca Dumnezeu să mângâie durerea familiei tale, iubirea mea.”

Vanessa îşi folosea platformele sociale pentru a împărtăși fragmente din viața ei de zi cu zi, călătorii și antrenamente. Îi plăcea să posteze fotografii cu ea și cu prietenii ei la evenimente elegante și locuri frumoase.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page