Press "Enter" to skip to content

O adolescentă de 17 ani, trimisă de urgență acasă de profesoară ca să se schimbe! Cum se îmbrăcase tânăra la liceu

O tânără, în vârstă de 17 ani, trimisă de profesoară acasă dintr-un motiv banal!

Un incident neobișnuit a avut loc într-un liceu din Canada. Karis Wilson, o adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă la un liceu din Canada, a devenit cunoscută în întreaga lume din cauza unei situații dubioase cu care s-a confruntat chiar la școală.

Tânăra a fost trimisă acasă de profesoara ei, să se schimbe. Cadrul didactic a făcut-o pe elevă să izbucnească în plâns, adresându-i cuvinte nu tocmai bune. Cert este că acest incident a făcut înconjurul lumii, iar zeci de mii de internauți i-au dat dreptate copilei.

Cum s-a îmbrăcat fata la școală

Karis a fost trimisă acasă de către profesoara ei, care i-a spus să-și schimbe ținuta.

Și de parcă n-ar fi fost de ajuns, cadrul didactic i-a adresat câteva cuvinte, din cauza cărora fata a început să plângă. „Seamana cu articolele de lenjerie. Un baiat ar putea sa se simta ciudat daca te vede asa”, i-a spus profesoarea fetei de 17 ani.

Mai mult decât atât, Karis a scris un mesaj în care a povestit întreaga situație la care a fost supusă. Povestea ei a devenit virală pe internet și a făcut înconjurul lumii. Incidentul a ajuns și la urechile directorului, care i-a ținut partea profesoarei. Deși fata i-a povestit cu lux de amănunte întregul incident, conducerea liceului nu i-a dat dreptate.

Cei care i-au șinut partea tinerei au fost colegii acesteia, părinții și zeci de mii de internauți, care au considerat că gestul profesoarei nu a fost tocmai corect. În semn de solidaritate, colegii lui Karis nu au intrat la cursuri.

” De fapt, e o tinuta foarte modesta… Trebuie doar sa te uiti la ea. E absurd ce i s-a intamplat!”, a declarat tatal lui Karis intr-un live pe Facebook, devenit viral.

Tatăl lui Karis a văzut regulile liceului respective, care prevăd că elevii nu pot purta haine care îi pot ‘tulbura’ pe ceilalti, indiferent ca e vorba despre profesori sau elevi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page