Press "Enter" to skip to content

O actriță îndrăgită din Suleyman Magnificul a murit. Fanii serialului au fost luați prin surprindere de vestea tragică

Veste tristă pentru fanii producției Suleyman Magnificul. O actriță importantă din celebrul serial difuzat și în țara noastră a încetat din viață, după o luptă îndelungată cu mai multe probleme de sănătate. Află, din rândurile de mai jos, despre cine este vorba și când s-a întâmplat tragedia!

O actriţă importantă din Suleyman Magnificul a încetat din viață. Puțini sunt cei care au știut despre această pierdere uriașă

Doliu uriaș în lumea cinematografică internațională. O actriță din faimosul serial turcesc Suleyman Magnificul a murit din cauza mai multor afecțiuni cu care se confrunta. Este vorba despre Sabina Ajrula Toziya, cea care a interpretat-o pe Afife Hatun.

Celebra actriță a încetat din viață în luna august a anului 2021, la vârstă de 75 de ani, însă puțini sunt cei care au știut acest lucru dureros. Actrița s-a născut pe data de 17 aprilie 1946 în Skopje, Macedonia.

Aceasta a învățat actorie la Teatrul de Stat din orașul său natal, iar după ce și-a demonstrat talentul în Iugoslavia și Macedonia, actrița a obținut rolul jupânesei Afife Hatun.

Actrița renunțase la cariera ei

Sabina Ajrula Toziya a renunțat la cariera de actriță în luna ianuarie a anului 2021, după ce i-a fost descoperită o tumoră cerebrală. La acel moment, vedeta interpreta rolul lui Hayriye Çakırbeyli în serialul The Old Won’t Rule the World.

Ulterior, la doar câteva luni distanță, pe data de 10 august, actrița a suferit un accident vascular cerebral și a încetat din viață. Cu toate astea, Sabina Ajrula Toziya va continua să trăiască pentru fanii săi. Asta datorită numeroaselor roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, atât pe scena teatrului, cât și pe marele ecran.

Iată câteva proiecte în care a apărut Sabina Ajrula Toziya: drama Materijal za audicija din anul 2013, filmul Honey Night (Noaptea de Miere) din anul 2015, Amok din anul 2016, filmul My Mother’s Wound (Rana mamei mele) din anul 2016, Bal Kaymak din anul 2018, filmul Vera din anul 2019, comedia Aman Reis Duymasin din anul 2019 și filmul Escape To The Sea (Evadare în mare) din anul 2021.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page