Press "Enter" to skip to content

Nuntă mare în familia Sterp! Iancu și iubita lui, Denisa, au făcut anunțul

Familia Sterp se pregătește de mare bairam! Iancu și iubita lui, Denisa, au făcut anunțul mult-așteptat despre nunta lor!

Se pregătește o mare nuntă în familia Sterp. Iancu, fratele cântărețului de muzică de petrecere Culiță Sterp, vrea să își ducă la altar iubita, Denisa. De ceva vreme, putem spune că fostul concurent de la Survivor România (sezonul 1) s-a așezat la casa lui căci nu mai are ochi pentru vreo altă fată în afară de șatena care a cucerit-o și pe mama Geta.

Nuntă mare în familia Sterp. Când se căsătoresc Iancu și Denisa Coțolan

Data nunții i-a luat pe toți prin surprindere. Iancu și Denisa au ținut totul secret până acum, dorind să le facă o surpriză prietenilor, dar mai ales urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Cei doi vor spune marele „Da!” în toamna anului viitor. Mai exact, nunta va avea loc pe 27 octombrie 2024!

Ziua de 27 octombrie nu a fost aleasă întâmplător. În continuarea petrecerii pentru care familia Sterp va începe în curând pregătirile, Iancu își va ține și ziua de naștere, căci e născut pe 28 octombrie.

„Vrei să-ți spun data?! Pe 27 octombrie o să fie nunta și pe 28 o să fie ziua mea. Deci cum o să treacă de ora 00.00 o să fie practic și ziua mea”, a dezvăluit Iancu Sterp la WowNews.

Mama Geta și-a dat de gol fiul când a vrut s-o ceară de nevastă pe Denisa

Iancu și Denisa Coțolan, partenera sa, au dezvăluit și cum le-a stricat mama Geta unul din cele mai frumoase momente, al cererii în căsătorie.

Fratele lui Culiță a pus la cap un scenariu pe care mama lui l-a devoalat imediat. Geta s-a dat de gol și i-a spus Denisei că urma să fie cerută, în timp ce veneau spre București, unde Iancu a susținut un meci la gala RXF.

„Am simțit că mna… am simțit eu din anumite motive. Nu m-am gândit că dacă pierde (n. red.: meciul RXF) mă și cere.(…) Mama Geta s-a dat de gol”, a dezvăluit Denisa pentru aceeași sursă.

„Povesteam cu ea și o întreb zic știți ceva, se întâmplă ceva în seara asta?! Și ea îmi spune: adică, ce, că te cere Iancu?!”, a mai povestit Denisa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page