Press "Enter" to skip to content

„Nu plânge mamă c-am plecat”. După 2 luni, Ghery a fost găsit plutind în râul Bistrița. În noaptea dispariției, tânărul de 21 de ani plecase de la o petrecere

Timp de două luni s-au alimentat cu orice speranță. Au vrut să creadă până în ultima clipă că este în viață, dar totul s-a năruit când trupul lui Gherhard M, a fost găsit plutind în apele râului Bistrița.

Tânărul de 21 de ani din Vatra Dornei a fost văzut ultima dată în viață în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022, când a petrecut alături de mai mulți prieteni la o cabană din zona Pârtiei Parc. A plecat în jurul orei 03:00, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Nimeni nu a mai știut nimic de Ghery.

Iar luni, toate speranțele s-au spulberat într-o clipă când în zona comunei Poiana Teiului, din județul Neamț, trupul tânărului a fost zărit plutind fără viață. Cercetările efectuate de polițiști au indicat faptul că este vorba despre Gherhard.

Nu plânge mamă c-am plecat…

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați și cei care l-au iubit. Mesajele de condoleanțe au umplut rețelele de socializare. „Când moare cineva, se aprinde o stea, dar durerea celor rămași în urmă e mare, Dumnezeu să întărească familia și să puteți trece peste această durere! Dumnezeu să te odihnească-n pace, Gerhard!

„Prea repede te-ai dus am sperat că o să fie bine și vei fi dar azi am aflat vestea foarte tristă nu te mai avem! O să ne lipsești, Dumnezu să te ierte, dragul meu frățior”. „Drum lin spre cer, Văru”. „Dumnezeu să te ierte Gherry! Ești și vei fi un om special pentru noi toți! Toți speram că vom primi vestea că ai fost găsit, dar în viață. Rămâi în inimile și amintirile noastre Condoleanțe familiei, multă putere mamei! ”, „Drum lin Gherhara! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page