Press "Enter" to skip to content

Niculina Stoican are o carieră de succes, dar și o casă pe măsură! Artista trăiește în lux, iar locuința și-a amenajat-o cu mobilă second-hand. Uite cum arată apartamentul

Are o carieră de succes, este apreciată și are sute de concerte. Cantareata de muzica populara Niculina Stoican traieste picior mare. Vedeta are un apartament de lux in Bucuresti, decorat dupa ultimele tendinte.

Niculina Stoican (45 de ani) a ajuns să își permită orice moft, mai ales cele în materie de design interior. Cântăreața de muzică populară locuiește în București, într-un apartament cu două camere, pe care și l-a amenajat cu mobilă second-hand, recondiționată. Practic, acest procedeu a costat-o mai mult, aproximativ 5.000 €.

”Aici, în București, stau într-un apartament. Nu e vilă de lux, așa cum s-a spus, ci un imobil cu două camere. La decorarea lui nu am avut nici un ajutor, nu m-am inspirat din vreo revistă și nici nu am luat vreun designer de interior. Mobila am luat-o dintr-un magazin second-hand, e veche, dar am refăcut-o. Mi-a plăcut foarte tare și am decorat tot apartamentul în stilul acesta”, ne-a spus solista.

Mandra de locuinta sa, artista s-a fotografiat in sufrageria, baia si bucataria din apartamentul ce il detine in Bucuresti dupa care a postat toate pozele pe Facebook, acolo unde fanii i-au dat sute de aprecieri si zeci de comentarii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page