Press "Enter" to skip to content

Nelu Tătaru a transmis un mesaj neașteptat de pe patul de spital! Cum se simte fostul ministru al Sănătății?

Nelu Tătaru a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima sa postare de pe pagina personală de Facebook. Fostul ministru al Sănătății s-a afișat într-o ipostază care i-a îngrijorat pe colegii de breaslă, dar și pe pacienții și susținătorii săi, care îi urmăresc activitatea online.

Medicul a apărut pe ceea ce pare a fi un pat dintr-o unitate medicală și le-a transmis un mesaj neașteptat internauților. 

Nelu Tătaru, de pe patul de spital: „Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple” 

Fostul ministru al Sănătății i-a luat prin surprindere pe internauți cu ultima sa postare de pe Facebook. De pe patul de spital, Nelu Tătaru le-a transmis un mesaj emoționant și neașteptat prietenilor săi virtuali.

Acesta i-a îndemnat să se bucure de lucrurile mici, dar cu adevărat importante în viață și să-și piardă sănătatea încercând să obțină lucruri care nu le aduc mari beneficii pe plan spiritual.

După ce le-a recunosc că se simte destul de obosit, le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele lor de încurajare. Nu știm încă cu ce problemă de sănătate se confruntă acesta.

„Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple și binecuvântate ale vieții de zi cu zi: că suntem sănătoși, că putem să ne facem meseria, să ne petrecem timpul cu familia sau să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară.

Deși obosit, vă mulțumesc pentru toate mesajele, comentariile, dar și pentru critici. Duminică liniștită, alături de cei dragi!”, le-a transmis fostul ministru al Sănătății prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare. 

Nelu Tătaru a fost unul dintre cei mai importanți oameni atunci când a debutat pandemia de coronavirus în România.

Pe 26 martie 2020 a preluat șefia de la Ministerul Sănătății, funcție deținută până la data de 23 decembrie 2020. În calitate de ministru al Sănătății a luat măsuri pentru oprirea pandemiei de COVID-19 . 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page