Press "Enter" to skip to content

Nea Marin, în lacrimi la Poftiți pe la noi. Ce veste tristă a dat despre emisiunea de la Antena 1

Nea Marin, prezentatorul emisiunii „Poftiți pe la noi” de la Antena 1, a primit o veste neplăcută pe care a fost nevoit să o împărtășească cu toată lumea.

Dansatorul a izbucnit în lacrimi la ultima difuzare a show-ului, care a apărut pe sticlă marți, 1 februarie 2022. Vedeta susține că se aștepta la acest moment neașteptat.

Nea Marin a primit un plic care l-a pus pe gânduri. După câteva minute de suspans și după emoții vizibile cu ochiul liber, prezentatorul a deschis scrisoarea.

Rândurile nu au fost deloc pe placul vedetei, care s-a încruntat și s-a abținut cu greu să nu plângă. Din păcate, vestea i-a lăsat pe toți cu sufletul trist.

Nea Marin, în lacrimi la emisiunea pe care o moderează. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1

Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană au așteptat cu sufletul la gură să afle ce mesaj apare în rândurile din scrisoare. Același lucru s-a întâmplat și în inima celorlalte vedete de la „Poftiți pe la noi”.

„Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, conform spynews.ro.

Prezentatorul și cunoscutul dansator nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dat vestea concurenților. Din păcate, nu este deloc una bună pentru vedete și nici pentru cei din fața micilor ecrane.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat.

Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin, în emisiunea de la Antena 1, mai arată sursa citată.

Poftiți pe la noi, la final de proiect. Nu mai există buget

Vedetele invitate să lucreze pentru localnici au profitat la maxim de ultima zi din proiectul de la Antena 1, care se va încheia definitiv din lipsă de buget.

Emisiunea lui Nea Marin a fost deja scoasă din grila de programe, după ce până acum s-a difuzat în zilele de duminică, luni și marți.

Miercuri, 2 februarie, de la ora 20:30, postul de televiziune difuzează o ediție mai veche a emisiunii iUmor, care în curând va reveni cu un nou sezon.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page