Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care românca din imagine a fost dată afară de către stewardesă, dintr-un avion WizzAir

Un incident scandalos a avut loc la bordul unui avion Wizz Air, când o pasageră de origine română a fost evacuată în urma unui schimb de replici tensionat cu o stewardesă. Situația a generat o serie de reacții în rândul celorlalți pasageri și a provocat controverse pe rețelele de socializare.

Evenimentul a început atunci când stewardesa, vizibil supărată, i-a cerut pasagerei românce să părăsească avionul după un schimb de replici acid. Potrivit martorilor din avion, românca ar fi amenințat însoțitoarea de bord.

Un videoclip postat pe Facebook surprinde momentul în care românca declară că nu mai dorește să călătorească cu compania respectivă. Stewardesa a răspuns ironic, sugerând că ar fi trebuit să se gândească la acest lucru înainte.

Discuția a escaladat rapid, iar un alt pasager a intervenit întrebând cine va plăti costurile rezervării dacă pasagera este evacuată. Pasagera a încercat să-și ceară scuze, menționând că trebuie să ajungă undeva cu copilul său, însă stewardesa i-a spus că este prea târziu.

Momentul tensionat a atras atenția celorlalți pasageri din avion, care au participat la discuție și au exprimat dezaprobarea lor față de evacuare. Unii dintre ei au pus sub semnul întrebării afirmațiile stewardesei cu privire la amenințarea pretinsă și au criticat modul în care conflictul a fost gestionat.

Un polițist a fost chemat la fața locului pentru a calma situația. Românca a discutat cu polițistul, afirmând că nu a insultat pe nimeni. Cu toate acestea, polițistul a explicat că echipajul a refuzat să o transporte și a oferit două opțiuni: să coboare voluntar sau să debarce întregul avion și să continue discuția cu poliția.

Femeia indignată a insistat să-i fie comunicată informația cu privire la următorul zbor disponibil. Polițistul a subliniat că aceasta este o problemă între ea și companie și că informațiile vor fi furnizate după ce coboară. În cele din urmă, pasagera și fiul ei minor au ales să părăsească avionul.

Incidentul a provocat reacții aprinse printre ceilalți pasageri, care și-au exprimat dezaprobarea. Unii au pus la îndoială afirmațiile stewardesei cu privire la presupusa amenințare și au criticat modul în care a fost gestionat conflictul.

Pe rețelele de socializare, incidentul a stârnit o serie de comentarii. Unii consideră că evacuarea pasagerei a fost excesivă și că ar fi trebuit să fie găsită o soluție alternativă, potrivit stiridiaspora.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page