Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care Neti Sandu lipsește de la PRO TV. De câteva zile nu a mai prezentat horoscopul în direct

Fanii lui Neti Sandu s-au îngrijorat după ce prezentatoarea horoscopului de la PRO TV nu a mai apărut pe post, în direct, câteva zile. În mediul online, pe Instagram, vedeta a explicat care e motivul absenței sale.

Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu 28 de ani. Până să aleagă această meserie, Neti Sandu a lucrat la bibliotecă. Toată lumea o cunoaște pe aceasta, fiind nelipsită în fiecare dimineață de pe micul ecran. În fiecare dimineață, Neti Sandu prezintă Horoscopul la PRO TV.

Ei bine, de câteva zile, Neti Sandu lipsește de la PRO TV. Vedeta nu a mai apărut pe post de câteva zile, așadar, cei care o urmăreau cu interes i-au simțit absența.

Nu au ezitat și i-au scris pe rețelele de socializare, pe Facebook și pe Instagram, acolo unde vedeta e activă. „Primăvară superbă! De ce nu vă mai vedem dimineața? Ne lipsește horoscopul!”, a scris una dintre admiratoarele ei.

Neti Sandu a spulberat misterul și a declarat că și-a luat câteva zile libere la început de primăvară. „Sunt în concediu”, a clarificat ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page