Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care Gheorghe Turda își sărbătorește ziua de naștere din 5 în 5 ani. Artistul ține cont de o superstiție: „Am o anumită…”

Invitat în platoul emisiunii Showbiz Report, Gheorghe Turda a dezvăluit motivul pentru care își sărbătorește ziua de naștere o dată la 5 ani, artistul mărturisind că ține cont de o superstiție de la care nu se abate niciodată.

  • Gheorghe Turda își sărbătorește ziua de naștere din 5 în 5 ani
  • Motivul pentru care a luat această decizie

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri emoționante despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, dar și despre ceea ce l-a determinat să își sărbătorească ziua de naștere o dată la 5 ani.

Motivul pentru care Gheorghe Turda își sărbătorește ziua de naștere din 5 în 5 ani

Artistul a mărturisit că de mai mult timp, a decis să își aniverseze ziua de naștere o dată la 5 ani. Interpretul de muzică populară a subliniat faptul că, în opinia sa, nu este bine să își sărbătorească ziua de naștere în fiecare an.

„Am o anumită ordine ciclică. Eu mă sărbătoresc ca pe vremea lui Ceașcă, din 5 în 5 ani. Nu e bine pentru că, eu am o superstiție din 5 în 5 ani. Cel mai frumos a fost la 60 de ani, la Ciocârlia, atunci când a fost invitat președintele Ion Iliescu. Nu sunt gata petrecerile, și mâine petrecem, pentru că aseară, la ora 22:00 nu mai aveam cum să îi invit pe prietenii mei. Am rezervat deja un local, un alt spectacol cu o petrecere, la 60 de persoane invitați”, a povestit Gheorghe Turda, la Showbiz Report.

Care a fost cel mai greu moment pentru Gheorghe Turda

Interpretul de muzică populară a izbucnit în lacrimi, atunci când și-a amintit unul dintre cele mai grele momente din viața sa, mai exact, atunci când a fost implicat într-un accident de mașină.

„Celula de bază a societății e familia. Dacă nu ai o familie, care să te susțină, nu ai succes în lumea aceasta artistică (…) Sunt multe (n.r. regrete), pentru că omul nu le poate împlini pe toate. Nu le poți îndeplini pe toate. Sunt multe pe care le vrei, sunt altele la care nu te aștepți și vin de la Dumnezeu. A fost o cumpănă, atunci când am ieșit din acel accident Dumnezeu și mama”, a mai spus artistul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page