Press "Enter" to skip to content

Momentul în care mașina în care se aflau doi adulți și doi copii este spulberată de tren, în halta Orbeni, filmat de camerele de supraveghere. Autoturismul, condus de o femeie însărcinată

O familie cu doi copii mici și-a găsit sfârșitul sub roțile trenului care circula pe ruta Suceava – București. La volan se afla o femeie de 31 de ani, însărcinată, care nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată din halta Orbeni.

Un teribil accident de tren a curmat prematur viețile a patru persoane, dintre care doi copii. Ocupanții autoturismului erau soțul șoferiței, în vârstă de 34 de ani, și cei doi copii ai cuplului – două fetițe de 7, respectiv 10 ani. De asemenea, șoferița era însărcinată în patru luni. Aceștia mergeau la pescuit. Momentul impactului devastator a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă. Iată filmarea! Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Accident de tren la trecerea de nivel cu calea ferată. O familie întreagă a murit pe loc

Potrivit surselor din anchetă, femeia nu s-ar fi asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată din haltă, iar mașina a sfârșit sub roțile trenului. Cei patru ocupanți ai autoturismului au murit pe loc. O cameră de supraveghere a filmat momentul tragediei, dar și intervenția pompierilor la locul accidentului, potrivit observatornews.ro Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost aruncată la zeci de metri distanță.

E o barieră semaforizată, cu semnale acustice. Nu s-a asigurat, cine știe ce Dumnezeu s-a întâmplat în momentul acela. Au traversat fără să se asigure, se pare că venea dinspre Siret și ieșea către E 85, să meargă acasă”, spune Costache Popa, primarul comunei Orbeni.

Mecanicul trenului IR 1754 a fost cel care a sunat la 112, iar după accident polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

După accident, traficul feroviar a fost blocat în zonă. Trei trenuri de călători au fost oprite în staţii.

Din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel, de la ieșirea din Halta Orbeni, următoarele trei trenuri de călători au fost oprite temporar în stațiile adiacente, până la redeschiderea liniei Orbeni – Sascut: IR 1754 ( Suceava – București Nord), retras în halta Orbeni, IR 1543 ( Brașov – Iași), în halta Sascut și R 5404 (Pașcani – Mărășești), în stația Fărăoani„, au informat autoritățile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page