Press "Enter" to skip to content

Momente sfâșietoare cu Alina Sorescu și fetițele ei! Chiar dacă plângeau, acestea au fost nevoite să meargă cu Alex Ciucu

Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu și fetițele ei! Paparazzii Spynews.ro au fost martorii unor scene absolut emoționante, care s-au întâmplat în acest weekend. Alina Sorescu și Alex Ciucu, după cum știe toată lumea, au divorțat, instanța a decis să împartă custodia celor mici, iar copii să stea o săptămână la mama lor, o săptămână la tatăl lor. Pentru prima dată, cele două fetițe au plecat să petreacă o săptămână cu Alex Ciucu. Scenele surprinse de paparazii Spynews.ro au fost absolut șocante, deoarece din imagini se poate observa că fetițele plângeau!

  • Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu și fetițele ei
  • Alexandru Ciucu le-a luat pentru prima dată la el, după divorț
  • Fetițele au plâns și s-au desprins cu greu de mama lor

Alina Sorescu și fetițele ei trec prin perioade greu de imaginat, după ce cântăreața a divorțat de Alexandru Ciucu. După ce instanța a decis ca cei doi să împartă custodia fetițelor lor, celebrul designer s-a prezentat și-a luat fetițele, pentru a petrece o săptămână cu el.

Însă, scenele la care paparazzii Spynews.ro au luat parte au fost mai mult decât emoționante, șocante și greu de imaginat! Fetițele erau absolut disperate, pentru că nu doreau să meargă cu tatăl lor, conform imaginilor exclusive.

Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alex Ciucu

Scenele la care paparazzii Spynews.ro au luat parte s-au întâmplat în acest weekend, când Alex Ciucu a mers la Alina Sorescu ca să își ia fetițele, semn că a venit săptămâna în care ele pot să stea la el. Însă, surprinzător pentru toată lumea, s-a lăsat cu o mulțime de lacrimi și dorința de a rămâne cu mama lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page