Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida, o nouă colaborare alături de Armin Nicoară. Ce pregătește prezentatoarea TV: „De mult așteptam să dau vestea asta”

Mirela Vaida se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoarea TV de la noi din țară. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și industria muzicală, având o voce impecabilă.

Prezentatoarea de la Acces Direct este și foarte activă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața sa. Totodată, aceastaa luat prin surprindere pe toată lumea cu o veste neaștepată în urmă cu puțin timp.

Artista a anunțat că are parte de un nouă colaborare alături de Armin Nicoară. Cei doi vor lansa un colaj de muzica de petrecere, fapt care i-a uimit pe internauți.

Mirela Vaida a publicat pe contul de Instagram o imagine alături de Armin Nicoară și mai multe informații despre noua sa colaborare. Prezentatoarea TV aștepta de mult să dea vestea fanilor și să îi anunțe ce le-a pregătit pentru ediția de miercuri, 15 decembrie 2021, de la Acess Direct.

„Dragilor, de mult așteptam să vă dau vestea asta: miercuri, pe 15 decembrie, voi lansa primul colaj de muzică de petrecere, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară, cel care face show oriunde s-ar afla! Sunt un om cu chef de viață, mereu pusă pe petrecere, așa că abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cânta, reorchestrate și readaptate! Că tot vom petrece Revelionul mai mult pe acasă…hai să dăm startul petrecerilor‼️🎉 Miercuri, 15 decembrie, lansarea colajului va avea loc la @acces_directoficial , apoi pe canalul de YTB al lui @arminnicoara‼️”, a fost mesajul pe care l-a transmis Mirela Vaida.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Artista a luat prin surprindere pe toată lumea cu vestea neașteptată, iar postarea ei a strâns mai bine de 7 mii de like-uri. Nici reacțiile prietenilor din mediul online nu s-au lăsat prea mult așteptate.

„Așteptăm cu mare drag! Felicitări și mult succes pe mai departe pe toate planurile! Îmbrățișeri mii!❤❤❤”, „Toate aprecierile! Succes!❤️”, „Așteptăm cu mare drag. Cu Jador când?”, „Felicitări, așteptăm acest colaj cu mare interes” sau „Super, așteptăm cu nerăbdare!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page