Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida este din nou însărcinată. Prezentatoarea TV va aduce pe lume al patrulea copil

Prezentatoarea TV MIrela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida, ar urma să-și cunoască bebelușul în doar câteva luni, bucuria fiind extrem de mare deoarece, ani la rând, Mirela s-a chinuit să devină mamă.

Mirela Vaida este însărcinată și va aduce pe lume al patrulea copil. După ce în repetate rânduri a declarat că își mai dorește un copil, iată că visul i s-a împlinit. Prezentatoarea TV și soțul său, Alexandru Vaida, ar urma să-și cunoască bebelușul în doar câteva luni, scrie Cancan.ro.

Paparazzi Cancan au surprins-o pe Mirela Vaida alături de soțul său, Alexandru Vaida, dar și de unul dintre fiii cuplului într-un restaurant cu specific italienesc din Pipera. Îmbrăcată cu pantaloni de trening, un tricou și o geacă, Mirelei Vaida i s-a putut zări burtica de gravidă, aceasta aflându-se, cel mai probabil în al II-lea trimestru de sarcină.

La vârsta de 33 de ani, Mirela Vaida a adus-o pe lume pe Carla, asta după ce pierduse două sarcini. Au urmat Vladimir și Tudor, iar acum, la 41 de ani, vedeta Antenei 1 va aduce pe lume un alt copil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page