Press "Enter" to skip to content

Mircea Badea dă de pământ cu George Buhnici! Prezentatorul TV l-a umilit în direct: „Eu credeam că Buhnici nu există”

Mircea Badea a intervenit în scandalul momentului cu George Buhnici. Declarațiile controversate făcute de antreprenor au ajuns și la urechile prezentatorului TV, moment în care nu s-a sfiit să spună ceea ce gândește despre persoana în cauză.

George Buhnici a ajuns pe buzele tuturor după ce a făcut o serie de declarații controversate despre femei și despre soția sa, Lorena Buhnici. Mircea Badea nu s-a ascuns după degete și nici nu a făcut apel la diplomație pentru a-și expune punctul de vedere.

Mircea Badea, părere dură despre George Buhnici

Mircea Badea a declarat despre George Buhnici că prezența sa la festival este nejustificată, având în vedere că astfel de evenimente se adresează tinerilor, și nicidecum unui „tătăiță”.

De asemenea, prezentatorul TV a menționat că opinia lui George Buhnici despre femei este total irelevantă și că acest personaj lipsit de inteligență au ar trebui luat în seamă de opinia publică.

„Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea: „Eu credeam că Buhnici nu există.”

Mircea Badea consideră că George Buhnici nu este deloc un personaj important pentru a i se oferi atât de multă atenție, motiv pentru care nu ar trebui să mai fie comentat pe baza „tâmpeniilor” pe care le-a emis în cadrul interviului.

„Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici.

Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el”, a comentat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page