Press "Enter" to skip to content

Mihaela a murit într-un accident rutier, la vârsta de 29 de ani. Tragedia s-a întâmplat când fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

Un accident rutier mortal s-a întâmplat în Iași, când Mihaela și-a pierdut viața la 29 de ani, în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae. Tânăra a pierdut controlul volanului mașinii în care se afla, iar impactul cu capul unui pod i-a fost fatal.

  • Mihaela a murit la 29 de ani
  • Tragedia s-a produs în urma unui accident rutier

Mihaela a murit în această dimineață, 6 decembrie, după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea, în timp ce se îndrepta spre muncă. La scurt timp, autoturismul s-a oprit în capul unui pod, iar impactul i-a fost fatalfemeii, care și-a pierdut viața. Tânăra a lăsat în urmă o familie îndurerată, în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae.

Mihaela a murit într-un accident rutier la 29 de ani

Ziua în care mulți copii sunt încântați de surprizele lui Moș Nicolae s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Iași. Mihaela, o tânără de 29 de ani a murit într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul mașinii sale și a intrat în capul unui pod, care i-a fost fatal, în cele din urmă.

Mihaela a lăsat în urmă o familie cu inima zdrobită de durere, dar și un copil care se pregătea să îl aștepte pe Moș Nicolae. Femeia se afla în drumul său înspre muncă, însă se pare că și-a găsit sfârșitul mai repede decât trebuia.

Polițiștii au deschis o anchetă

După tragedia din comuna Țuțora din județul Iași, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili contextul în care s-a produs accidentul mortal. Așadar, oamenii legii vor continua cercetările sub infracțiunea de ucidere din culpă.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page