Press "Enter" to skip to content

Micuțul Denis a pierdut lupta cu viața!

Durere imensă pentru familia lui Denis, cel care a luptat până acum cu boala.

Părinții lui au transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.  

„Sunt încă la spital si cu lacrimi va scriu ca Denis a pierdut lupta cu boala. S-a facut ingeras si a zburat de langa noi.

Inima nu a mai putut lupta din cauza tumorii care ii apasa pe ea si nu mai putea sa bată. Eu va multumesc din inima pentru toate rugaciunile si tot ce ati facut pentru ca el sa traiasca, dar Dumnezeu nu ne-a ascultat. Va voi anunta cand va fi ultima zi cand il mai vedem”, estemesajul postat cu putin timp în urmă de mama micuțului. 

Denis a suferit mai multe intervenții chirurgicale în urma căreia tumora i-a fost extirpată, iar în urma unor analize s-a confirmat faptul că aceasta s-ar fi mutat în zona intestinelor.  

Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

Claudia, o femeie de 49 de ani, are nevoie de noi. Aceasta este bolnavă de cancer din decembrie 2022, iar până acum a avut și o intervenție chirurgicală. Din păcate, în urma tratamentului cu citostatice, a contractat un virus care îi pune și mai mult viața în pericol.

Având în vedere costurile mari ale  tratamentului, orice ajutor  ar fi binevenit. Fiecare donație contează pentru ea și pentru familia ei. 

O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

O româncă, de loc din judeţul Alba, grav bolnavă, şi-a câştigat dreptul la tratament gratuit, după ce a ajuns în instanţă. Femeia a dat în judecată Ministerul Sănătăţii și se pare că a fost îndreptățită.

Practica aplicată de femeie este din ce în ce mai des întâlnită în instanţele de judecată. 

Există cazuri în care persoanele cu boli grave trebuie să lupte nu doar cu boala în sine, ci și cu instituțiile statului care ar trebui să le asigure tratament gratuit, deci și cu faptul că nu au suficienți bani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page