Press "Enter" to skip to content

Mesajul transmis de Vladimir Putin, în plin război. Declarații de ultimă oră

Liderul de la Kremlin a făcut primele declarații după aproape patru zile de război. Vladimir Putin a șocat pe toată lumea susținând că invadarea Ucrainei de către Rusia este o operațiune specială de a oferi asistență republicilor populare din Donbas.

Primele declarații ale lui Vladimir Putin

Printr-o intervenție televizată, Putin a salutat eroismul forțelor ruse în Ucraina și a descris războiul ca fiind o asistență militară a regiunilor din Donbas. Liderul de la Kremlin s-a arătat pentru prima dată de la debutul războiului. Ultima dată când a apărut la televizor pentru declarații a fost când a anunțat că începe operațiunea militară în Ucraina. Iată ce a declarat Vladimir Putin în a patra zi de război Rusia-Ucraina:

Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient, clar și competent în orice condiții dificile, să rezolvați cele mai dificile și responsabile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei, a declarat Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Vreau să mulțumesc comandamentului

Liderul de la Kremlina ținut să le mulțumească forțelor armate rusești pentru implicarea în operațiunile militare din aceste zile. El a început cu mulțumiri adresate comandamentului, personalului forțelor de operațiuni speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, “pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie”.

Potrivit New York Times, această declarație reprezintă cel mai recent exemplu al Kremlinului de a ascunde adevărata amploare a războiului din Ucraina de poporul rus.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 noiembrie 2022, bombardamentele Rusiei au avut ca țintă Kievul și orașul Harkov. Rachetele au lovit un gazoduct și un bloc de locuințe, făcând victimă o persoană de sex feminin.

Potrivit altor informații, o delegație rusă a ajuns la Belarus și așteaptă să sosească acolo o delegație din partea ucrainienilor cu toate că Zelenski a anunțat că nu va negocia într-o țară de unde rușii lansează rachete împotriva Ucrainei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page