Press "Enter" to skip to content

Mesaj uluitor al lui Dani Oțil pentru David Popovici! Va deveni viral: „Scuză-ne!”

Dani Oțil, cunoscutul prezentator TV, a avut un mesaj special după ce David Popovici, înotătorul în vârstă de 17 ani legitimat la CS Dinamo, a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație.

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 de metri liber, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, iar ulterior a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după proba de 100 de metri liber.

Dani Oțil, mesaj uluitor pentru David Popovici

„Scuze, David Popovici! În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România.

Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept.

Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.

O sa uitam orele tale de antrenament, munca părinților tai, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască.

Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.


Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pentru ca ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.

Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a scris Dani Oțil, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page