Press "Enter" to skip to content

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Insula Iubirii, e însărcinată! Ea și iubitul ei așteaptă primul lor copil

Marinela Mavrodin, fosta concurentă a show-ului Insula Iubirii, e în culmea fericirii. Tânăra de 24 de ani urmează să devină mămică pentru prima dată, asta după ce a anunțat pe pagina sa de socializare că ea și iubitul ei așteaptă un copil împreună. 

  • Marinela Mavrodin e însărcinată
  • Fosta concurentă de la Insula Iubirii va deveni mămică

Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii e însărcinată

Bucurie uriașă pentru Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Tânăra trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta deoarece a anunțat recent pe pagina sa de Instagram că e însărcinată.

Ea și partenerul ei de viață așteaptă cu sufletul la gură să devină părinți pentru prima dată, iar vestea că Marinela Mavrodin e însărcinată i-a bucurat foarte mult și pe urmăritorii ei de pe pagina sa de socializare, acolo unde e foarte activă.

”Bine ai venit în familie”, a scris fosta concurentă de la Insula Iubirii în dreptul imaginii alături de iubitul ei, dar și de ecografia cu bebelușul celor doi.

Marinela Mavrodin, adepta operațiilor estetice

Marinela Mavrodin a trecut de-a lungul timpului prin mai multe intervenții estetice, iar acest lucru a fost imediat sesizat și de către fanii săi de pe rețelele de socializare. Tânăra nu mai arată deloc ca înainte, iar în ultimii ani și-a făcut mai multe schimbări radicale.

Ea a apelat prima dată la mărirea buzelor cu acid hialuronic, însă ulterior a decis că mai trebuie să-și facă o intervenție, de această dată una mai complicată.

Astfel, cu ocazia zilei de 1 Martie, Marinela Mavrodin și-a făcut singură un cadou, astfel că tânăra a hotărât să-și pună silicoane.

”Hello, dragii mei. Mă numesc Mavrodin Marinela și astăzi îmi fac operația de implant mamar. Țin să vă mărturisesc că sunt extrem de entuziasmată, dar totodată extrem de fericită, pentru că ăsta a fost visul meu de foarte mult timp și în sfârșit mi-l îndeplinesc. Urați-mi succes! Vă super pupicesc”, le-a zis fosta concurentă fanilor săi, în urmă cu un an.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page