Press "Enter" to skip to content

Marian Drăgulescu s-a îmbogățit la Survivor! Suma uriașă încasată de la Pro TV și vestea primită după eliminare

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, dar, chiar dacă regretă plecarea din show, a primit o veste fantastică: va încasa o sumă uriașă, ca rentă viageră.

Marian Drăgulescu a fost eliminat surprinzător de la Survivor România 2022, el fiind ultimul dintre băieții de la Faimoși din concurs.

Ca Faimos, plătit regește pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, Marian Drăgulescu are de ce să regrete că nu a mai ajuns în finala show-ului din Republica Dominicană. Dar, totuși, atunci când va ajunge în România îl vor aștepta vești care îl vor face să zâmbească, el urmând să primească o sumă uriașă de bani, ca rentă viageră.

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Veste fantastică după eliminare

Marian Drăgulescu are o carieră uriașă în lumea gimnasticii, medaliile câștigate de-a lungul timpului numărându-se cu sutele, fie că vorbim de Olimpiade, campionate mondiale, europene sau naționale. Din acest motiv, fostul Faimos și Vultur de la Survivor România 2022, este îndreptățit să beneficieze de o rentă viageră din partea statului român.

Cu toate acestea, cu ceva ani în urmă, după ce a revenit asupra deciziei de a se retrage din sport și s-a întors în sălile de gimnastică reușind să câștige noi și noi medalii, Marian Drăgulescu renunțase la renta viageră.

Anul trecut însă, de această dată definitiv, Marian Drăgulescu a decis să pună punct carierei sale în gimnastică și să devină antrenor ale câtorva grupe de copii care vor să facă performanță în sportul în care România a strălucit decenii la rândul.

Normal, după ce a renunțat la activitatea sportivă, Marian Drăgulescu a cerut să îi fie dată înapoi renta viageră, dar, până să ajungă la Survivor România 2022 nu i se aprobaseră cererile făcute. Acum însă, la întoarcerea în România, va avea surpriza să găsească, deja, conturile pline cu banii primiți din partea statului român.

Ce rentă viageră primește Marian Drăgulescu, lunar?

Marian Drăgulescu a câștigat, de-a lungul anilor, tot ce se putea în materie de medalii, gimnastul fiind, ani la rândul, cel mai bun sportiv din domeniu din România și chiar din lume. Din acest motiv, conform normelor legale în vigoare, fostul concurent de la Survivor România va primi maximum admis ca rentă viageră.

Mai exact, Marian Drăgulescu primește, lunar, din partea statului o rentă viageră în valoare de 16.635 de lei, adică aproximativ 3.300 de euro. Conform datelor consultate de FANATIK, Marian Drăgulescu încasează rentă viageră începând cu luna martie a acestui an, actele oficiale indicând că în conturile fostului Faimos au intrat, deja, de două ori respectivii bani.

Evident, la acești bani se adaugă si sume consistente primite din postura de concurent la Survivor România 2022, Marian Drăgulescu fiind printre cei mai bine plătiți dintre cei care au participat în acest sezon la întrecerile din Republica Dominicană.

Marian Drăgulescu, în jur de 40.000 de euro pentru 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană

Conform informațiilor FANATIK, Marian Drăgulescu ar fi încasat în jur de 40.000 de euro pentru participarea lui la Survivor România 2022, o sumă deloc de neglijat pentru cele 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Din gimnastică, povestea chiar fostul mare sportiv, el a mai încasat, de-a lungul vieții, în jur de 700.000 de euro, iar la aceștia, de acum înainte, se adaugă și banii care provin din renta viageră consistentă pe care o merită cu prisosință.

”Banii pe care-i primesc lunar, exceptând competițiile, sunt undeva spre 2.000 de euro”, spunea Marian Drăgulescu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, acolo unde a dezvăluit că nu a prea investit de-a lungul vieții banii pe care i-a câștigat din gimnastică.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page