Press "Enter" to skip to content

Margherita de la Clejani este una dintre victimele înjunghiate de bărbatul pe trotinetă, în București. Cum se simte acum fiica Clejanilor

Informații de ultimă oră despre incidentele petrecute în noaptea de 17 august 2022 pe străzile din Capitală. Două tinere au fost înjunghiate în piept de către un bărbat necunoscut, aflat pe o trotinetă electrică închiriată. Una dintre cele două victime este chiar fiica Clejanilor, Margherita.

  • Margherita, una dintre victime
  • Cum se simte acum fiica Clejanilor
  • Atacatorul este de negăsit

Conform celor mai noi informații despre incidentele care au avut loc în Capitală, se pare că Margherita de la Clejani este una dintre cele două victime ale bărbatului care se plimba nestingherit pe o trotinetă electrică, în București.

Margherita de la Clejani este una dintre victimele înjunghiate

Din imaginile în care bărbatul a fost surprins, se înțelege că trotineta respectivă era închiriată. Bărbatul s-a plimbat pe străzile Capitalei, ținând în mână o lamă. A înjunghiat două tinere, la 10 minute distanță.

Una dintre cele două tinere înjunghiate este chiar fiica Clejanilor. Margherita de la Clejani a fost transportată în cel mai scurt timp la spital și, din fericire, viața ei nu a fost pusă în pericol, iar leziunile au fost ușoare.

Spunem asta, deoarece nici implanturile cu silicon pe care le are bruneta nu au fost afectate. Ulterior, după ce a primit îngrijiri medicale de specialitate, Margherita de la Clejani a decis să se trateze acasă.

Starea de sănătate a vedetei este stabilă

Așadar, bruneta și-a cerut externarea și starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună, însă deocamdată nu a dorit să facă vreo declarație publică despre ceea ce i s-a întâmplat pe data de 17 august 2022.

Pe atunci, Margherita de la Clejani se plimba pe stradă, prin București, moment în care a fost înjunghiată în zona pieptului. Deocamdată, polițiștii din Capitală nu au reușit să îl prindă pe cel care le-a pus viața în pericol.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page