Press "Enter" to skip to content

Manelist celebru, prins în casa amantei, o altă vedetă din România. Soția lui a intrat peste ei: ”Trăiește cu bărbatul meu” / FOTO

Scandal de proporții în lumea showbiz-ului românesc! Un manelist celebru din România a fost prins în casa amantei sale. Spre surprinderea tuturor, amanta lui este o bombă sexy a showbiz-ului românesc, care adoră să fie în lumina reflectoarelor de fiecare dată când are ocazia. Iată despre cine este vorba!

  • Manelist celebru, prins în casa amantei
  • Chiar soția sa l-a prins
  • Amândoi sunt celebri în România

O postare controversată s-a viralizat în cel mai scurt timp posibil pe rețelele de socializare. Soția lui Mariano, un cunoscut manelist din România, l-a surprins în timp ce se afla alături de amanta lui, în casa ei.

Manelist celebru, prins în casa amantei, o altă vedetă din România

Denisa, partenera de viață a lui Mariano, mămica unei fetițe care le seamănă leit, a dat cărțile pe față pe Internet. Femeia a postat o imagine pe care a surprins-o chiar în momentul în care a intrat în casa amantei soțului ei.

Mai mult decât atât, femeia a făcut și haz de necaz. A glumit pe seama diferenței extrem de mare între aspectul fizic pe care îl are amanta lui pe rețelele de socializare și aspectul fizic pe care îl are în realitate.

Va terorizez artiștilor! Uitați latura de Diana Popa care trăiește cu barbatul meu Mariano Gadinceanu. I-am prins la domnișoara in casa. Sa va iubiți dragilor”, a scris Denisa pe Internet.

Amanta lui Mariano este nimeni alta decât Daiana, o brunetă care povestea săptămânile trecute în cadrul emisiunii Xtra Night Show că și-a făcut cont pe un site destinat exclusiv adulților, acolo unde face bani pozând sumar.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page