Press "Enter" to skip to content

Mama gemenilor morți din Ploiești a fost condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta Andreea în spatele gratiilor

Mama gemenilor morți din Ploiești și-a aflat sentința! Andreea a fost condamnată la închisoare! Câți ani va petrece femeia în spatele gratiilor, în urma tragediei care a șocat România. Copiii ei au decedat după ce au căzut de la etajul 10. În tot acest timp, ea asculta manele și făcea live pe Facebook.

  • Mama gemenilor morți a fost condamnată la închisoare
  • Cât timp va sta Andreea în spatele gratiilor

Toată țara a fost șocată de moartea celor doi gemeni din Ploiești. Copiii și-au găsit sfârșitul în mod tragic, în anul 2021, după ce au căzut de la etajul 10. Mama lor nu era atentă la ei, ci se afla într-o altă cameră, „prinsă” într-un live.

Mama gemenilor morți din Ploiești și-a aflat sentința

Andreea, mama gemenilor morți, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare. Decizia a fost luată astăzi de Curtea de Apel Ploiești și este una definitivă. Dacă anul trecut, Judectoria Ploiești hotârâse ca femeia să primească o pedeapsă cu trei ani de închisoare cu suspendarea executării și cu un termen de supraveghere valabil pentru 5 ani, iată că autoritățile au decis să ajungă în spatele gratiilor.

„Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, împotriva sentinţei penale nr. 1623 din data de 29 septembrie 2022 pronunţate de Judecătoria Ploieşti privind pe intimata-inculpată Vizu Andreea-Violeta, pe care o desfiinţează în parte, şi în rejudecare: Înlătură din sentinţă dispoziţiile privind suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi dispune executarea pedepsei de 3 ani închisoare în regim de detenţie (…). (…) dispune ca măsura de siguranţă constând în obligarea inculpatei Vizu Andreea Violeta la tratament medical să fie comunicată Administraţiei locului de deţinere. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate”, se arată în decizia luată de Curtea de Apel Ploiești.

Copiii au murit după ce au fost lăsați nesupravegheați

Gemenii din Ploiești au fost lăsați nesupravegheați de mamă într-o altă cameră. Copiii s-ar fi urcat pe un mobilier, în apropierea geamului, și au căzut de la etajul 10. Impactul a fost unul foarte puternic, iar cei mici nu au avut șanse să supraviețuiască.

Moarea gemenilor a stârnit numeroase controverse la acel moment. Mulți o consideră pe mamă vinovată pentru decesul lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page