Press "Enter" to skip to content

Mama Biancăi Drăgușanu s-a mutat din Călan în București. Neavând o situație materială bună (are un credit mare de plătit), femeia și-a căutat de muncă… Unde s-a angajat Madi Drăgușanu, la 62 de ani

Pentru a fi mai aproape de fiica sa, Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, s-a mutat din orașul Călan, județul Hunedoara, la București, unde și-a găsit și un job.

Potrivit Wowbiz, Madi Dragoș s-a angajat la o agenție subordoonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale, iar în timp liber are grijă și de fiica Biancăi, Sofia.

Postul de consilier la la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2. Femeia a lucrat până anul trecut la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde a fost încadrată ca expert, mai scrie sursa citată.

Informația apare în declarația de avere
Informația despre schimbarea domiciliului apare în declarația de venit a lui Madi Dragoș din 2020. Mama Biancăi și soțul ei dețin un apartament și o casă în Călan precum și două terenuri adiacente.

Mama Biancăi conduce un autoturism de tip Audi fabricat în 2009, nu deține bunuri de valoare sau conturi bancare, în schimb are un credit de 24.200 de lei pe care trebuie să-l achite până în luna mai a anului viitor.

A suferit de o boală grea

În 2016, Madi Drăgușanu primea un diagnostic crunt din partea medicilor, cancer de piele. „Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez.

De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, mama Biancăi a rămas traumatizată pentru mai mult timp. Vedeta a fost foarte afectată de suferința prin care a fost nevoită mama ei să treacă, însă a încercat să fie optimistă și să-i fie alături.

„I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu la vremea aceea.

În urmă cu două zile, Bianca Drăgușanu a trecut printr-un amalgam de emoții după ce fiica ei a mers în parc cu mama sa. La un moment dat, Sofia se juca cu o fetiță și s-a făcut nevăzută. Mama Biancăi Drăgușanu o striga din toți rărunchii să se întoarcă și să nu mai alerge, însă micuța se îndepărta tot mai mult.

Atunci când a fost sunată în lacrimi de mama sa, Bianca Drăgușanu se gândea la cazul băiețelului care a murit, tot în parcul în care se afla și Sofia. Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, s-a stins din viață după ce a fost sfâşiat de câini, pe 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Rezidenţial Tei, din apropierea Parcului Tei din Capitală. Iar Bianca spera să nu se repete tragedia.

Când a ajuns acasă, Bianca a certat-o pe Sofia și i-a arătat toate articolele cu copii sfâșiați de câini ca să nu se mai repete isprava.

”Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii.

S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău.

În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit. Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate articolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca altă dată să nu se mai repete”, a declarat Bianca.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page