Press "Enter" to skip to content

“Luiza este vie. O să vă spună ea adevărul…”. Gheorghe Dincă, scrisoare cutremurătoare pentru familia Melencu

Cazul ”Caracal” a cutremurat o lume întreagă în anul 2019. Alexandra și Luiza, fetele care au fost răpite și posibil ucise de Gheorghe Dincă, au dispărut fără urme. De atunci s-au făcut multe anchete în legătură cu acest caz, mai întâi dovedindu-se că au fost ucise, iar mai apoi descoperindu-se că ele este posibil să trăiască. Adevărul nu este încă sigur și ambele variante pot fi luate în calcul. Gheorghe Dincă este după gratii, dar chiar și așa a ținut să le transmită rudelor Luizei un mesaj cutremurător.

  • Gheorghe Dincă, scrisoare cutremurătoare către familia Melencu
  • Criminalul din Caracal susține că Luiza trăiește

Gheorghe Dincă cere ajutor de după gratii. Criminalul din Caracal le-a trimis o scrisoare rudelor Luizei Melencu în care le roagă să îi dea o mână de ajutor, el fiind nevinovat de ceea ce s-a întâmplat cu fetele. Partea cea mai cutremurătoare din scrisore este că acesta menționează că Luiza trăiește și că la un moment dat va spune adevărul.

Gheorghe Dincă, scrisoare cutremurătoare pentru familia Melencu

Înainte de a primi sentința, Gheroghe Dincă a trimis o scrisoare de 11 pagini familie Luizei Melencu. Astefel pe data de 11 octombrie 2022, bunicul fetei a primit scrisoarea cu pricina și a anunțat imediat avocata care se ocupă de cazul lor. Criminalul din Caracal îi sfătuiește pe cei apropiați să renunțe la avocata Obârșanu și să peleze la avocatul Alexandrei Măceșanu.

„Ieri (n. red. – marți, 11 octombrie 2022) la ora 12:00 a venit poștașul, ne-a dat-o, i-am dat telefon doamnei Obârșanu, i-am spus despre ce e vorba, m-a rugat dumneaei să fac poze și să-i trimit…”, a precizat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, pentru „Adevărul”

De asemenea, Gheorghe Dincă susține că este nevinovat și că Luiza trăiește. Acestat susține că în data de 26 septembrie 2019 trupele de mascați din Slatina l-au bătut crunt pentru ca el să ia acuzațiile asupra lui. Criminalul din Carcal spune că dacă nu rudele nu vor renunța la avocata Obârșan, vor regreta mai târziu.

”Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu. Oameni buni, numai eu știu prin ce am trecut în 26-07-2019 și câtă bătaie am primit în acea dimineață de la trupele de mascați din Slatina ca să iau asupra mea acele așa-zisele acuzații că eu am omorât fetele. Să dea Dumnezeu să nu treceți prin ce am trecut eu cu acești nebuni. Dacă nu o schimbați cu Moldovan veți regreta mai târziu”, a scris Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă se simte neîndreptățit

După toate probele care duc spre el, Gheorghe Dincă se simte neîndreptățit și susține că nu el le-a făcut rău fetelor, ci că acestea au căzut pe mâna unor traficanți de de persoane, în Turcia. Criminalul din Caracal spune că Ștefan Buță este responsasbil de răpirea fetelor și cere să fie audiat din nou, de la început, cu rudele Luziei de partea lui.

”Să fiu audiat de la început pentru a declara adevărul, să îi putem demasca pe Buță și Petruța și de la ei se vor demasca susținătorii lor. Dacă doriți să luptăm împreună pentru a-I descoperi pe cei vinovați de răpirea fetelor din casa mea vă rog să vă grăbiți a mă susține, verbal, deoarece eu nu am frică de ei. Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei. Vă rog să mă ajutați cât mai este timp, pentru că în București au încercat să mă omoare de cinci ori. Dacă o să insistați să vă dau o mână de ajutor în a da mai multe informații despre Buță, am să refuz”, a mai scris Dincă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page