Press "Enter" to skip to content

Lovitură cruntă pentru Gabi Bădălău. Ce a decis instanța în privința domiciliului celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este tot mai aproape de final. S-a încheiat și procesul legat de custodia celor mici și vestile sunt bune pentru celebra artistă: ambii băieți rămân la ea, prilej cu care a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu câștigă lupta pentru custodie

Claudia este în culmea fericirii. Celebra artistă radiază de fericire de când a primit verdictul din partea oamenilor legii. Cu această ocazie, a postat în mediul online un mesaj emoționant, după ce a aflat că instanța a decis că baieții pe care îi are cu Gabi Bădălău rămân la ea. Așa cum și-a obișnuit fanii, le vorbește acestora despre tot ce mai e nou în viața ei.

De mult timp se luptă cu fiul de milionar pentru acest aspect, iar acum simte că lucrurile s-au liniștit și s-a făcut dreptate. Claudia Pătrășcanu a publicat o imagine alături de băieții ei, susținând că se simte de parcă ar fi născut din nou, pentru că cei doi copii sunt, oficial de nedespărțit de mama lor.

“Va multumesc, înzecit! Când ai avocați cu conștiința, care luptă cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare. Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta în cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine în această viața….. Copiii mei sunt TOTUL! Să fiți binecuvântați”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Artista le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și mai ales avocaților, care au făcut tot ce le-a stat în putință ca să îi aducă pe cei mici alături de ea și au reprezentat cu mândrie legea. Claudia este foarte apropiată de copiii ei și nici nu concepea ca aceștia să rămână la tatăl lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page