Press "Enter" to skip to content

Loredana Groza, apariție incendiară pe Internet. Jurata de la X Factor a dat uitării inhibițiile

Loredana Groza face ce face și atrage toate privirile! Recent, jurata de la X Factor a dat uitării toate inhibițiile cât și criticile din partea răutăcioșilor, așa că s-a afișat pe rețelele de socializare mai sexy ca niciodată! Iată în ce ipostază s-a fotografiat de această dată cântăreața, dar și cum au reacționat fanii!

  • Loredana Groza, apariție sexy pe Internet!
  • Jurata de la X Factor, mai incendiară ca niciodată!

Loredana Groza știe cum să atragă atenția tuturor! De la decolteurile care lăsa pe toată lumea fără cuvinte, acum, jurata de la X Factor s-a arătat mai sexy ca niciodată, punându-și formele în evidență.

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară

Loredana Groza a cucerit în ultima perioadă cu numeroase fotografii sexy pe Internet, însă poza postată recent le depășește pe toate. Jurata de la X Factor s-a pozat în timp ce se „sprijinea” de un perete și era îmbărcată într-o salopetă din plasă neagră-transparentă.

Ce-i drept este o ținută cu adevărat surprinzătoare, pe gustul multor femei, însă poziția în care stătea a luat cu asalt secțiunea comentariiilor. Fanii nu au putut ezita așa că au lăsat numeroase pesaje la postarea cântăreței.

Ba mai mult decât atât, tot legat de modul în care s-a fotografiat, artista a lăsat și o descriere pe măsură.

„Ce atârni pe pereții minții tale?”, a spus Loredana Groza.

Loredana Groza, val de critici după postările sexy

Ca de obicei, de fiecare dată când Loredana Groza face câte o postare incendiară, cei care o urmăresc în mediul online se împart în două categorii. Mai exact, în timp ce fanii ei nu se pot abține din a-i face complimente și a îi trimite numeroase mesaje frumoase, haterii intervin și ei.

Răutăcioșii o critică foarte dur pentru mediul în care afișeză, mulți dintre ei explicând că nu este o poziție demnă pentru ceea ce estea ea în România. Ei bine însă, Loredana Groza nu bagă în seamă aceste lucruri și alege să facă în continuare ceea ce o face fericită, fără a ține cont de hateri.

„Voluptosă, senzuală, wow! / Senzuală și plină de erotism / Ești superbă! / Ce poziție!!! / Ce frumusețe sexy”, sunt unele dintre comentariile regăsite la postarea juratei de la X Factor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page