Press "Enter" to skip to content

Locul din România unde oamenii ar scăpa de boli. Cei care ajung aici simt miracolul / FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că țara noastră este plină de locuri de poveste. Ei bine, în România există un loc unde oamenii ar scăpa de boli. Persoanele care ajung aici simt miracolul, iar acestea rămân fascinate și de priveliștea de viz pe care o are acest loc. Iată unde se află!

  • Locul din țara noastră unde oamenii ar scăpa de boli
  • Persoanele care ajung aici simt miracolul

Acest loc din România are aer curat, iar cei care ajung aici și îș inspiră spun că este sănătate pură. Localnicii din această zonă mărturisesc că oamenii care ajung aici se vindecă de boli grave, în mod miraculos.

Locul din România unde oamenii ar scăpa de boli

Locul din România unde oamenii ar scăpa de boli este chiar Colibița. Această zonă, înconjurată de dealuri și văi, ar avea, potrivit experiților în domeniu, cea mai mare concentrație de ozon din Europa.

Potrivit spuselor localnicilor, Colibița este locul din țara noastră care are puteri vindecătoare. De mai bine de 100 de ani, acest loc este cunoscut ca fiind „zona cu cel mai curat aer” din țară. Această localitate se află pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Călimani, chiar pe malul lacului Colibița.

În acest loc este liniște, iar peisajul locului este de poveste. Legendele are sunt legate de calitatea aerului de la munte datează încă din anul 1800, iar unele persoane care ajung aici spun concret că locul are puteri tămăduitoare.

Persoanele care ajung în Colibița simt miracolul

O poveste veche spune că în anul 1883, o fetiță din Bistrița, fiica unui sas înstărit, Hans Lewi, s-a vindecat de tuberculoză, iar asta doar datorită aerului pe care toți îl respiră în Colibița. În acele timpuri, cazul fetiței din Bistrița a făcut multă vâlvă.

După ceva timp de la cazul acestei fetițe, şi Erika Schuller, o arhitectă din această zonă, a scăpat de teribila boală a vremii şi a construit în zonă un sanatoriu care are 16 camere, unde erau trataţi bolnavii de tuberculoză. Instituția medicală care vindeca persoanele de tuberculoză a funcţionat până în anul 1944, când a fost distrusă de un incendiu în timpul războiului.

Aici, autoritățile județene au fost intigrate de relatări și au comandat propriul studiu privind calitatea aerului. La scurt timp, oamenii de știință au confirmat că această zonă are cel mai curat aer din țara noastră.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page