Press "Enter" to skip to content

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. A postat o nouă fotografie cu micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și-a surprins urmăritorii! Antrenorul a postat o nouă fotografie pe pagina sa de socializare, în care poate fi văzut alături de micuțul Liam.

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii de când micuțul Liam a apărut în viața lui. Fanii antrenorului au fost surprinși după ce acesta a postat o imagine cu fiul său într-o ipostază neașteptată.

Micuțul a fost surprins în timp ce dormea, iar pe hăinuța lui era scris următorul mesaj: „Îmi iubesc tatăl”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Scandalul continuă. Anamaria Prodan ar fi fost avertizată în legătură cu Laurențiu Reghecampf

În altă ordine de idei, Toni Antohi, bărbatul care i-a fost alături Ionelei Prodan în ultimii ani de viață, a dezvăluit secrete importante din interiorul familiei Prodan. Se pare că regretata artistă de muzică populară Ionela Prodan a avertizat-o pe fiica ei, Anamaria Prodan, în legătură cu Laurențiu Reghecampf.

Se pare că Ionela Prodan i-ar fi spus fiicei sale că Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu ea doar pentru faima numelui Prodan. Iată ce a dezvăluit văduvul Ionelei Prodan, Toni Antohi.

„Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare. Ionela i-a spus așa Anamariei: El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume.

Altfel nu s-ar fi întâmplat. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate” a spus Toni Antohi, pentru Fanatik.

De asemenea, Toni Antohi a mai dezvăluit că el avea rolul de mediator între Anamaria și Ionela Prodan, atunci când cele două se certau. Se pare că Anamaria Prodan îi cerea des ajutorul lui Toni Antohi pentru a aplana discuțiile dintre ea și mama ei.

„De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria. Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul.

Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze”, a mai spus Toni Antohi.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page