Press "Enter" to skip to content

La ecografia din a 34 săptămână de sarcină a apărut ceva lângă capul copilului. Când s-a născut și-au dat seama cu toții ce era

Alexandra Jechorek, din Dublin, Irlanda, a fost șocată atunci când în timpul unei ecografii din a 34-a săptămână de sarcină, a văzut faptul că fiica ei, Maya, avea o “coamă” de păr neagră.

O mamă care a crezut că toți nou născuții sunt fără păr, a fost șocată să afle că fiica ei avea deja un păr mătăsos, încă din pântece.
Alexandra Jechorek, de 21 de ani, a rămas fără cuvinte când a aflat acest lucru despre Maya.

Femeia din Dublin a fost născută cheală, la fel ca și iubitul ei, ce îi este și coleg de birou, Lee Bond, care are 23 de ani, și la fel și fiul lor, Kadin de 5 ani.

Acest lucru a făcut-o pe mamă să creadă că toți bebelușii se nasc fără păr.

Ea a spus: “Deja aflasem că o să avem o fetiță, dintr-o ecografie precedentă, așa că, la 34 de săptămâni, eram foarte nerăbdători să vedem cât de mult a crescut.”

“Când doctorița a întors ecranul spre mine, nu mi-am putut crede ochilor.”

“Era acest mic bebeluș pe ecran cu un cap plin de păr. Mă gândeam nu se poate, acest lucru nu este posibil.”

“Să fiu sinceră, credeam că toți bebelușii se nasc fără păr. Fiul meu Kadin, s-a născut chel, așa că am crezut că acela e felul în care bebelușii se nasc.”

“Dar odată ce am văzut cât de mult păr are fiica mea, am devenit mult mai nerăbdătoare să o întâlnesc, mai ales că Maya deja arăta ca o persoană micuță.”

Șase săptămâni mai târziu, pe 9 iunie 2019, Maya a fost născută în spitalul The Coombe Women and Insfants University, din Dublin, cântărind 3.88kg.

Alexandra spune râzând: “De îndată ce Maya s-a născut, nu am putut să îmi iau ochii de pe părul ei.”

“Mă așteptam să aibă păr din cauza ecografiei pe care o văzusem, dar să văd acest bebeluș frumos ce avea un păr des, negru pur, era incredibil.”

“A crescut atât de mult că îi ajungea peste urechi.”

“Chiar și doctorii și infirmierele mi-au spus că nu au mai văzut, în toți anii de când lucrează în spital, un bebeluș cu atât de mult păr.”

Curând, părul incredibil al Mayei cerea atenție peste tot unde mergea.

“Nu ne îndepărteam prea mult de casă fără ca cineva să o complimenteze pe Maya pentru părul ei,” a spus Alexandra.

“Multe persoane întreabă câți ani are? Erau șocați când le spuneam că are doar 3 luni!”

În ciuda faptului că Alexandra nu i-a măsurat niciodată șuvițele fiicei sale, a spus că acum, la un an, e atât de lung că ajunge până la începutul scutecului ei.

Ea a spus: “Nu i-am tăiat niciodată părul până acum. Cred că este foarte frumos și vreau să își lase părul să crească cât de mult dorește ea.”

Având un păr atât de lung, Maya a fost capabilă să experimenteze multe hairstyle-uri.
Mama ei le arată pe pagina ei oficială de Instagram, unde deja are 300 de urmăritori.

“Maya este foarte cuminte. Mereu stă fără să se miște prea mult și mă lasă să îi fac părul,” a spus Alexandra.

“Deobicei, îi fac împletituri sau îl prind în coadă.”

“Ador să îi pun agrafe prin păr. Am diferite colori, de exemplu roz, albastru, roșu și galben, care să se potrivească cu ținutele pe care le poartă.”

Chiar dacă are o vârstă fragedă, Maya este supusă la un regim exigent de către mama ei pentru a scoate în evidență frumusețea părului.

“O dau cu șampon și balsam pe păr în fiecare zi”, spune Alexandra.

“După ce o piaptăn, o dau cu spray și îl usuc cu un prosop.”

“Durează aproximativ 20 de minute, ceea ce este destul de mult, ținând cont că fac acest lucru pe un păr ce are un an vechime.”

Cu profilul ei de Instagram în creștere, Alexandra speră ca Maya să ajungă un bebeluș model.
“Oamenii adoră să se uite la poze cu Maya, nu se pot sătura de părul ei,” spune ea.

“De obicei postez poze cu ea, având diferite hairstyle-uri sau în timp ce ea se joacă cu Kadin.”

“Dar comentariile mereu sunt despre cât de uimitor este părul ei.”

Cu niciun antecedent în familie – a bebelușilor născuți cu păr – Alexandra spune că părul uimitor al Mayei este un complet noroc.

Ea a spus: “Mi-am întrebat familia și pe cea a lui Lee, să vedem dacă cineva a mai fost născut cu un păr ca al Mayei, dar toată lumea a spus că nu, așa că probabil a fost doar un noroc chior.”

“Și este ciudat faptul că are așa un păr închis la culoare, având în vedere că băiețelul nostru, când a fost un bebeluș, avea un păr blond superb.”

“Presupun că am un păr destul de închis la culoare, așa că probabil a moștenit acest lucru de la mine, dar chiar și așa, nu am avut un astfel de păr bogat până nu am mai crescut.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page