Press "Enter" to skip to content

Joe Biden, primul mesaj ferm pentru ucraineni! „Vom da arme și îi vom primi pe refugiați cu brațele deschise”

Joe Biden a transmis un prim mesaj ferm pentru ucraineni de la începutul războiului. Cel mai puternic om de pe planetă a explicat cum se vor implica americanii

Preşedintele american Joe Biden a oferit un prim mesaj ferm pentru ucraineni. Acesta a promis că va continua să furnizeze arme, alimente şi bani pentru a ajuta țara invadată de Rusia.

Joe Biden, primul mesaj puternic pentru ucraineni!

Într-un mesaj pe Twitter, Biden a spus că SUA vor „întâmpina şi refugiaţii ucraineni cu braţele deschise”. De asemenea, Biden a explicat că SUA furnizează zilnic „zeci de mii de tone de provizii umanitare”.

Biden a semnat un pachet de cheltuieli de urgenţă prin care a alocat 13,6 miliarde de dolari ajutor pentru Ucraina, din care aproximativ jumătate a fost pentru ajutor militar.

Vă readucem aminte că CNN a anunţat, de asemenea, că administraţia Biden ia în considerare accelerarea procedurilor de imigrare pentru ucrainenii cu legături cu SUA.

Mai mult decât atât, Casa Albă are în vedere o posibilă călătorie a preşedintelui american, Joe Biden, în Europa, având în vedere că luptele s-au intensificat în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, membră a NATO.

De remarcat că eventualele detalii ale călătoriei s-ar concentra pe războiul din Ucraina şi ar avea ca scop să liniştească aliaţii Americii din regiune.

Un oficial american a precizat că preşedintele Biden ar putea merge la Bruxelles. De altfel, sursele citate au precizat că mai multe persoane care s-au ocupat de călătoria de săptămâna trecută a vicepreşedintelui american Kamala Harris în România şi Polonia ar fi rămas în Europa, în eventualitatea pregătirii unei vizite a preşedintelui.

Kamala Harris a avut întâlniri cu toți oamenii importanți de stat din România. A fost primită de președintele Klaus Iohannis, dar și de premierul Nicolae Ciucă.

De asemenea, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii s-a văzut cu Florin Cîțu, președintele Senatului și cu Marcel Ciolacu, omul care conduce Camera Deputaților.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page