Press "Enter" to skip to content

Iulia Vântur și Salman Khan au făcut un pas important în relația lor

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Recent, Iulia Vântur a lansat piesa „Main Chala”, pe care o interpretează împreună cu Guru Randhawa, un cântăreț indian de succes. Mai mult chiar, ei au filmat împreună și un videoclip în care apare și partenerul româncei, Salman Khan, alături de actriţa Pragya Jaiswal. „O poveste de dragoste vine să-şi lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Staţi aproape!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram. În numai câteva zile videoclipul a ajuns la peste 22 de milioane de vizualizări, semn că românca noastră se bucură de mare succes la Bollywood.

Pentru a promova această piesă, ea a fost invitată în cadrul unei emisiunii foarte populare în India, „Big Boss”, iar pe scenă a urcat chiar împreună cu Salman Khan, fiind prima dată când cei doi apar împreună pe aceeași scenă, semn că relația celor doi a mai făcut un pas important.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de zece ani o poveste de dragoste. Fosta prezentatoare și celebrul star de la Bollywood au păstrat discreția cu privire de relația lor. Fanii celor doi se întreabă când anume se vor căsători, însă, se pare că Iulia Vântur și Salman Khan nu își fac planuri pentru a face acest pas. Iulia Vântur dezvăluit într-un interviu pentru Bollywood Hungama faptul că nu consideră că este atât de importantă căsătoria, ci mai degrabă să fie fericită alături de partenerul său și să petreacă timp alături de el. 

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: „Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?” A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur. 

În ceea ce îl privește pe Salman Khan, acesta a făcut declarații surprinzătoare despre căsătorie. 

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a declarat actorul în cadrul unui interviu pentru Bombay Times.

De asemenea, nu este pentru prima dată când Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. În trecut, fosta prezentatoare TV mărturisea că nu are planuri de căsătorie, dar că își dorește să devină mamă. 

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, povestea Iulia Vântur în 2019 într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page