Press "Enter" to skip to content

Iubitul Elenei Udrea a ajuns în Bulgaria. Ce se întâmplă cu apropiata lui Traian Băsescu după încă o noapte în arest

Elena Udrea ajunge azi din nou în jața judecătorilor după încă o noapte petrecută în arest în Bulgaria. Vineri, magistraţii au amânat luarea unei decizii pentru că actele de la dosarul de condamnare a fostului ministru al Dezvoltării nu au fost încă traduse, iar în sala de judecată nu a putut ajunge un translator.

Iubitul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov, a ajuns sâmbătă dimineaţă în Bulgaria, alături de un bărbat. Elena Udrea a fost mutată din arestul Poliţiei de Frontieră, unde a fost ţinută o noapte, şi se află în detenţie în oraşul Blagoevgrad.

Este de aşteptat ca judecătorii să solicite audierea Elenei Udrea. Ulterior, fostul ministru al Dezvoltării va fi luat cu duba şi adus în faţa instanţei.

Alexandru Alexandrov şi apropiaţii s-au interesat de soarta Elenei Udrea, aflată în arest în Bulgaria. Surse apropiate au declarat pentru România TV că Elena Udrea este foarte îngrijorată şi speriată.

A rămas fără haine, însă rămâne de văzut dacă autorităţile bulgare vor permite ca Elenei Udrea să-i fie duse haine. De exemplu, legislaţia din România prevede că persoanele reţinute sau alte în arest preventiv nu pot primi vizite.

Sunt două lucruri care se pot întâmpla azi la proces. Fie instanţa va decide să o predea pe Elena Udrea autorităţilor române, fie o va păstra in arest preventiv. Într-un interval de 10 zile se va decide fie predarea, fie se va începe procedura de extrădare.

Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria. Judecătorii bulgari nu au luat o decizie în privinţa cererii României de a o extrăda pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Potrivit avocatului care o reprezintă pe Elena Udrea, judecătorii au amânat procesul pentru sâmbătă deoarece nu au avut în sală un translator autorizat.

Judecătorii bulgari au amânat discutarea cazului fostului ministru al Turismului pentru că nu au avut în sală un translator autorizat.

„Nu a declarat nimic pentru că nu au ajuns documentele traduse. În plus, nu a existat un translator autorizat. Acesta este și motivul pentru care s-a amânat pentru mâine (sâmbătă n.red.). Nu exista translator în acest oraș, trebuie adus din Sofia. Am vorbit cu ea. Nu știe nimic pentru că în momentul în care a plecat din România, instanța încă nu se pronunțase. A declarat că are o fetiță mică, familie și își dorește să se reîntoarcă alături de ei„, a declarat avocata Elenei Udrea, potrivit România TV.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare pentru corupţie, a fost reţinută joi pentru 24 de ore de către poliţia bulgară în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, a anunţat Ministerul de Interne de la Sofia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page