Press "Enter" to skip to content

Ion Cercel a murit. Artistul a cântat cu Marcel Pavel în trupa Sistem

Mihaela Vlad, soția lui Ion Cercel, a fost cea care a anunțat moartea regretatului cântăreț. ”Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am?  Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum… Cum am să pot trăi fără tine? Cum? Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea… Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună…”, a scris pe Facebook soția lui Ion Cercel. 

Marcel Pavel: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Marcel Pavel a evocat vremurile în care cânta alături de Cercel. „Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul Melody din București, în vremea aceea făcând parte din trupa Sistem și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorință de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică! Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chitară solo, chitară bas), Mihai Arthur (chitară solo și chitară armonie), eu (solist vocal și tobar), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP!

P.S. Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook, în dreptul imaginii respective. 

Olga Bălan: ”A plecat dintre noi un artist extraordinar”

Cântăreața și actrița Olga Bălan și-a luat și ea rămas bun de la artistul care a acompaniat-o la pian, la mai multe evenimente. 

„O,f Doamne! A plecat dintre noi un prieten drag, un artist extraordinar, un suflet frumos, ne cunoaștem de o viață. Trebuia să ne revedem, așa rămăsese… Drum lin printre stele, Ion Cercel. Condoleanțe, Mihaela Vlad”, a scris Olga Bălan pe Facebook. 

More from Fără categorieMore posts in Fără categorie »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.