Press "Enter" to skip to content

Înmormântare Alexandru Arșinel. Ultimele aplauze pentru maestru

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum de către familia și apropiații săi, urmând ca de această dată cortina să cadă pentru ultima dată pentru marele actor. Ultimele imagini cu cel care a fost partenerul de scenă al Stelei Popescu de-a lungul anilor.

UPDATE: Distrusă de durere, soţia lui Alexandru Arşinel a avut nevoie de sprijinul familiei în timpul slujbei

UPDATE: Artistul Aurelian Temișan, distrus de durere, a venit să îi aducă un ultim omagiu maestrului Arşinel.

UPDATE ORA 13.07: Slujba de înmormântare a ajuns la final. Maestrul Alexandru Arşinel îşi va dormi somnul de veci pe Aleea Mateiu Caragiale din cimitirul Bellu.

UPDATE ORA 12.55: Alexandru Arşinel este înmormântat în aceste momente.

UPDATE ORA 12:50: Cortegiul este scos din biserică şi porneşte către locul înhumării.

Alexandru Arșinel este condus pe ultimul drum

De duminică, 2 octombrie 2022, Alexandru Arșinel se va odihni odată pentru totdeauna. Slujba va începe la ora 12:00, în cimitirul Bellu. Cei doi băieți ai actorului îi vor respecta toate dorințele post-mortem, astfel că Arșinel va fi înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a avut grijă din timp să își pregătească locul de veci, deoarece nu și-a dorit ca ai săi copii să fie nevoiți să suporte cheltuieli foarte mari după moartea sa.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, declara în trecut marele actor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page